Tørrede frugter og chokolade er en fin kombination. Tilføjer man et knasendesprødt element, forvandler det sig til en himmelsk trio. Her i to simple og super skønne udgaver – figner, mælkechokolade og usaltede grønne pistacier + abrikoser, mælkechokolade og kokos.
Jeg tænker, at disse små himmerigsmundfulde kunne gøre sig godt i konfektskålen til jul. Hvad siger I?
Jeg har i øvrigt brugt Valrhonas mælkechokolade Jivara 40 %, som er min favorit. Der går ren barndom i den, når jeg får et stykke Jivara i munden. En sød og ubetinget hyggelig smagsoplevelse, som er cremet og blød uden sidestykke med en markant chokoladesmag og de fineste noter af vanille og malt. Chokoladekærlighed!
OBS: Jeg har dyppet hele tørrede frugter i chokoladen og serverer dem skåret ud i skiver og mindre bidder.
Tanja Maria skriver
Da jeg så dit billede på instagram i går, tænkte jeg, at det måtte jeg straks prøve! Jeg havde dog kun saltede pistacienødder – men det fungerede også super godt!! Du er en evig inspirationskilde, Anne! Ønsker en skøn mandag!
Per Frimann skriver
Hvordan styrer du fugten i massen? Eller bruger du hele figner og hele abrikoser? – I så fald kan det jo blive et sejt stykke konfekt at bide over…
Line skriver
Kjaere Anne!
Tusen takk for din fine ide! Den skal jeg jammen proeve! Hoeres DEJLIG ud!
Ha en superfin dag!
KNUS!
Signe skriver
Det ser bare så lækkert ud, Anne! (nu siger jeg det lige igen!)
Og kan jo se, at du har fundet ud af at lave 4 billeder i én nu! 🙂 Det er så smart.
Marie / Cocina Fragrante skriver
Øj altså anne, det ser jo næsten sundt ud!
livsmod skriver
De ryger på julelisten sammen med dine specier! De ser drøn lækre ud.
Anne au Chocolat skriver
Kære Tanja Maria
Tusind tak for din søde kommentar. Det glæder mig at høre, at jeg kan inspirere lidt 🙂
Ha’ en fin tirsdag.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Per
Jeg har tilføjet lidt ekstra tekst nede i bunden 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Line
Jubii, dejligt at du synes om idéen! Mor har noget med til dig fra mig 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Signe
Ja, det er mig, som takker!!! 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie
Ja, i hvert fald sundt for sjælen 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Livsmod
Det lyder som en himmelsk idé 🙂
Kh Anne
Ann-Christine skriver
Uhm! Du laver de lækreste chokoladeting, søde Anne!
Vi har en helt fast juletradition med dadler fyldt med god marcipan og en enkelt mandel, og til sidst dyppet i chokolade. Det smager så syndigt lækkert 🙂
Det er en god ide at vende dem i hakket pitacienød, smukt og lækkert! Den snupper jeg da lige til vores julekonfekt
Anne au Chocolat skriver
Kære Ann-Christine
Du er sød! Jeg gad godt være med til at spise jeres konfekt 😉
Kh Anne
Ann-Christine skriver
Sig til hvis du kommer forbi Århus i december, så er der kaffe og konfekt 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Ann-Christine
Det vil jeg bestemt overveje! Kunne være så hyggeligt 🙂
kh Anne
Andy skriver
Hi Anne, we are eating a delicious chocolate Cake from your recipe with some Danish friends, its delicious! Can you please put the recipes into english ? Andy.
Anne au Chocolat skriver
Dear Andy
Yes of course I can! I will write you an e-mail tomorrow or on Monday! 🙂
All the best,
Anne
TARTESANDCARO skriver
so beautiful inside and outside
Anne au Chocolat skriver
Dear TartesandCaro
Thank you very much 🙂