I SAMARBEJDE MED ELMELUND CHOCOLATIER ORGANIC
I dag har jeg to dejlige sager til jer. Opskriften på disse juleskønne og yderst aromatiske konfektstykker lavet med lutter gode Elmelund Chocolatier Organic sager samt lidt økologisk appelsinskal og ristede piemonte hasselnødder. Og en ret så fantastisk konkurrence på instagram netop nu, hvor 4 heldige personer kan vinde en pakke med økologiske lækkerier fra Elmelund Chocolatier Organic til julemånedens konfekt- og chokoladekreationer.
Pakkerne indeholder:
♥ 2 x 200 g Peru 70% mørk chokolade
♥ 1 x 200 g Peru 41% mælkechokolade
♥ 1 x 200 g Peru 38% hvid chokolade
♥ 2 x 200 g Marcipan
♥ 2 x 150 g Hasselnødnougat
♥ 1 x 150 g Mandelnougat
♥ 1 x Chokoladeovertrukket marcipangris
♥ 1 x Elmelund Chocolatier Organic forklæde
Skynd jer at deltage i konkurrencen på mine instagramprofil:)
Og nu tilbage til opskriften. Hvis I skal lave én slags konfekt i år, så tænker jeg, at denne her er en perfekt kandidat!
Konfektstykker med marcipan, appelsin, nougat og ristede hasselnødder
ca. 12-16 stk
Marcipanlag:
200 g marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
Fintrevet skal af 1 øko appelsin
Nougatlag:
150 g hasselnødnougat fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
50 g Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
1 nip salt
40 g ristede hasselnødder, finthakkede
Overtræk og pynt:
100 g Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
Lidt ekstra ristede hasselnødder
Marcipanlag:
Ælt marcipanen sammen med fintrevet appelsinskal. Rul appelsin-marcipanen ud og kom den i en aflang form (her er brugt en sandkageform på ca. 6 x 21 cm) beklædt med bagepapir.
Nougatlag:
Smelt nougat og chokolade sammen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og rør salt og de finthakkede hasselnødder i. Fordel på appelsin-marcipanen og stil på køl i et par timer.
Chokoladeovertræk:
Smelt og temperer den mørke chokolade over vandbad eller i en mikrobølgeovn ved medium effekt. Pensl ca. en tredjedel af chokoladen på den kolde nougatoverflade. Den størkner hurtigt og vendes så ud på et skærebræt beklædt med bagepapir med chokoladelaget i bunden. Fordel resten af chokoladen på marcipanoverfladen og pynt med lidt flere hasselnødder. Når chokoladen har sat sig, skæres den ud i passende konfektstykker.
Venterpaavinblog skriver
Hvor ser det bare skønt og julet ud!
Tina skriver
Så løber mine tænder i vand og mine tanker kom i julestemning 🙂
Det ser altså lækkert ud og Elmelund skal vi da prøve at bruge 🙂