Syrenerne blomstrer suverænt smukt så mange steder her i Trekroner, og jeg bliver så glad i låget, når jeg ser deres lilla nuancer. Og deres duft er forårslykke uden sidestykke.
Jeg har før set folk lave syren sirup og syren sukker, men har I mon andre gode idéer til, hvordan man bruger disse smukke syrener i det søde køkken? Lad mig endelig høre, hvis I gemmer på gode erfaringer eller ditto idéer.
Ha’ en fin lørdag aften og dejlig søndag ♥
Birgit skriver
Syrensaft og syrenmarmelade. Jeg har kun prøvet saften – den er lidt speciel 😉
Opskrifter er her:
https://www.mainlifestyle.dk/mad/opskrifter/drikke/syrensaft
Emma skriver
Det er nok mere i det salte køkken end det søde, men min veninde har en Instagram dedikeret til spiselige ting fundet i naturen, herunder også syren, den hedder spiseligt_ og kunne måske være til inspiration?
Anne au Chocolat skriver
Kære Emma,
TAK for tippet. Hendes profil vil jeg straks tjekke ud. God weekend.
Kh Anne