Dette indlæg er sponsoreret af Karolines Køkken.
Et favorit minde fra min barndom er at få lov til at slikke flødeskumsresterne af piskeriset. Jeg gør det stadig! Gør I mon også?
Jeg ELSKER piskefløde, og jeg har været vild med Karolines Køkken lige så længe, jeg kan huske. Derfor er jeg super begejstret for at være med i Karolines Køkkens kampagne med titlen ”I Godt Selskab” sammen med Thomas Alcayaga fra Madet Mere og Carla Mickelborg. En kampagne hvor vi sætter fokus på det gode selskab og byder på interessante tips og lækre opskrifter med tre af Karolines Køkkens flødeprodukter, som hver især har sin egen styrke og kan gøre noget særligt i madlavningen. Vores opskrifter og tips vil vi hver især dele på vores blogs undervejs, og det hele vil naturligvis ligge samlet på Karolines Køkkens hjemmeside og Karolines Køkken FB side.
Carla, Thomas og jeg har sammen med Karolines Køkken lavet denne hyggelige og inspirerende film, hvor vi er i køkkenet og kreerer dejlige retter med fløde. I kan tro, at det var en dag i godt selskab og med masser af grin og velsmag. Se filmen lige her!
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
fbq('init', '1630864920568775');
fbq('track', "PageView");
At være i godt selskab er bare det bedste. Trygge rammer med folk man holder af. Hygge, omsorg, sjove stunder og gerne hvor et lækkert måltid danner rammen for det gode selskab. At tage sig tiden til at nyde samværet og se hinanden i øjnene.
Gode oplevelser sammen skaber endnu mere fællesskabsfølelse og hyggelige referencerammer. Når man spiser mad, er man jo altid i selskab med nogen, selv når man bare er sig selv. Jeg nyder at spise mad alene, men sætter allermest pris på at gøre det sammen med andre. Mad smager bare bedre i godt selskab, og sådan har jeg altid haft det. Jeg kommer fra en yderst madglad familie med fokus på velsmagende livsnydelse og hyggen omkring den gode mad – og faktisk ret ofte med udgangspunkt i opskrifter fra Karolines Køkken, som min mor har brugt hele mit liv.
Nu hvor jeg selv er blevet mor til to små rollinger, er det gode selskab omkring vores måltider helligt for mig. Det giver mig ro i en tempotravl hverdag med en tårnhøj bunke af konstante gøremål. Når vi spiser sammen, stopper vi op og prioriterer tiden sammen og nyder den gode mad i et lavt gear og glemmer alt andet for en stund. Ah, det er rart!
Og ja, så er Frisk Dansk Piskefløde fra Karolines Køkken bare godt selskab i madlavningen. Den er, som navnet også fortæller, lavet i Danmark og kan med sin cremethed og klassiske og populære smag virkelig fremhæve det allerbedste i maden, og i mit søde køkken har særligt piskefløde en vigtig plads. Jeg pisker den ofte med let hånd til flødeskum og serverer den til en lun bærtærte eller chokoladekage, og så indgår den også som vigtig ingrediens i mange af mine desserter, som panna cotta, crème brûlée eller iscremer. Fløde gør alting mere cremet og skaber ekstra smagsfylde.
Da jeg tog billederne til dette blogindlæg, kunne jeg ikke lade være med at dagdrømme om disse desserter:
Nye danske jordbær med iskold piskefløde samt et drys sukker.
En lækker citronfromage med en ekstra skefuld piskefløde på toppen.
Aromatisk, fløjlsblød og flødesød mynteparfaitis med stykker af mørk chokolade i.
Tre desserter, som jeg ville elske at nyde i godt selskab af familie og gode venner.
Som I nok kan høre, er piskefløde en universel ingrediens i mit søde køkken, og jeg glæder mig til at dele mange flere flødefavorit opskrifter med jer!
Henriette skriver
Noget af det værste ved at have børn er når de bliver store nok til at overtage flødepiskerne og krymmel-tjansen, når der bages julesmåkager!
Anne au Chocolat skriver
Hej Henriette,
Åh det har min ældste søn Kaj heldigvis ikke fået interessen for endnu 🙂