I aftes lavede jeg en ret dejlig chokolademousse. Jeg havde desværre ikke kamera ved hånden i aftes, så i dag udgør opskriften billedet! 🙂
Lav moussen! Den vil uden tvivl blive weekendens store hit!
Ps. For at give et crunchy modspil til den bløde, cremede mousse lavede jeg karamelliserede græskarkerner og dryssede på toppen. Nam!
Pps. Faktisk puttede jeg kun 135 g chokolade i moussen, men jeg er 99% sikker på, at de 30 g ekstra jeg har tilføjet opskriften ikke gør noget 🙂
Cadisha Thorgrimsen skriver
Jeg elsker den opskrift, men er også en glad chokolade spiser, så der kommer altid ekstra chokolade stykker i til sidst for at få det ekstra *numf*
Anne au Chocolat skriver
Kære Cadisha! Jeg kan kun sige “miam miam miam” 🙂
Maiken skriver
Hej Anne
Made it – loved it! Tak for opskrift 🙂
Maiken
Anne au Chocolat skriver
Kære Maiken
Det glæder mig at høre 🙂
Line skriver
Hej Anne
Tak for en rigtig god blog! Jeg hygger mig med at følge med og prøve nogle af alle dine dejlige opskrifter! 🙂
Jeg har tænkt mig at lave din chokolademousse i weekenden. Ved du om mousse’n kan tåle, at jeg laver den om eftermiddagen, sætter den i køleskabet og serverer den om aftenen? Eller bliver den ‘flad’?
Har du nogen anbefaling på kakaoindhold i chokoladen?
Mange hilsner
Line
Anne au Chocolat skriver
Kære Line
Undskyld at jeg svarer så sent. Jeg har først lige set din kommentar, da jeg har været på farten de sidste mange dage. Du kan sagtens lave mousse i forvejen, og jeg synes godt om en kakaoprocent på 66% (eksempelvis Caraïbe).
Alt godt
Anne
Heidi skriver
Heej 🙂
Super lækker mousse 🙂 Men hvad gør æggeblommerne ?
Jeg har valgt at lave den til min svendeprøve, så er meget interesseret i hvad de gør ved moussen? Om de hjælper med at stivne eller ?
zigzag skriver
Hej!
er der vand i din chokolade når du smelter den , eller har jeg misforstået det og så du ik bruger mere til at smelte chokoladen ved?
Anne au Chocolat skriver
Der er vand i den 🙂 Men jeg vil faktisk anbefale dig, at du begynder med denne opskrift : https://anneauchocolat.dk/?p=3688 🙂
Kh Anne
Simone skriver
Hej Anna
jeg står og skal lave 3 retters menu til 4 veniner på lørdag, hvor jeg vil lave denne desseret. Kan jeg lave dem dagen i forvejen?