I går lavede jeg en lækker snack efter at have fundet de flotteste modne røde pærer, da jeg var ude at handle. Den fine farve antydes desværre kun svagt som et omrids på billedet, fordi jeg valgte at lægge pærerne med deres midte opad. Kombinationen af chokolade, ristede mandler og mynte opstod ret spontant og blev nydt præcist som på billedet – spist med fingrene. Dog er jeg sikker på, at pærerne i denne flotte forklædning snildt kunne agere dessert, hvis de blev ledsaget af en vaniljeprikket is eller en frisk skyrcreme.
Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte
80 g mandler
100 g hakket mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona
4 modne pærer
1 lille bundt mynte, finthakket
Rist mandler på en pande ved middelvarme, til de er gyldne. Køl af og hak. Smelt Guanaja over vandbad eller ved lav i effekt i mikrobølgeovnen. Del pærerne i kvarte og fjern pærehuset. Arranger fire pærebåde på hver tallerken og drys med smeltet chokolade, mandler og mynte. Server straks!
Indlægget indeholder affiliatelinks.
Pia H skriver
Mums… let og enkelt, men dog også skønt for øjet 😀
Emma Jo skriver
Hold nu fast hvor ser det fuldstændig aldeles lækkert ud! Jeg ville elske at skulle spise en dessert magen til denne lige NU 😉 Jeg bliver helt lækkersulten – måske jeg skulle ud i køkkenskufferne og rode efter lækre sager? 😉
Emma
http://www.thecasualcliche.blogspot.dk
Lars Kyllesbech skriver
Hvor ser det godt ud. Jeg vil blot rose din enkelthed. Flot at se på og hvis jeg tror rigtig, så er den velsmagende som ind i himlen.
Vh Lars
Anne au Chocolat skriver
Kære Lars,
Tusind tak skal du have – den smager himmelsk ja 🙂
Kh Anne