E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Blueberry muffins with lemon

16. September 2016 af Anne au Chocolat Leave a Comment

muffins1

Blueberry muffins with a perfect hint of lemon. A great treat on the breakfast table or in the picnic basket.

Blueberrymuffins with lemon
12-14 muffins

200 g sugar
140 g butter, softened
Seeds from 1/4 vanilla pod
2 eggs
150 g greek yogurt
260 g plain flour
2 tsp baking powder
Zest from 1/2 organic lemon
200-250 g blueberries

Preheat the oven to 180 degrees Celsius. Whisk together sugar, butter and vanilla seeds to combine well. Add the eggs and yogurt and continue to whisk. Fold in flour, baking powder and lemon zest. Finally gently fold in the blueberries. Divide the cake batter into a muffin pan or paper muffins cups and bake for about 25-30 minutes. Use a toothpick to check for doneness.

muffins2  muffins

Filed Under: Cakes

Previous Post: « Marzipan cookies with milk chocolate
Next Post: Marzipan cake with figs, blueberries and caramelized white chocolate »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫 Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫, da drengene spiste hos farmor, efter de havde været på kræmmermarked og købt krystaller 🌞✨ (Det kan jo ikke være søde sager det hele ☺️)
Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo melon, som vækker minder fra Spanien 🫐🍈. Alletiders snackfad på sådan en mandag, hvor Kaj er startet i 1.klasse 🫶🏻 Tiden flyver altså lidt afsted, og til maj er det Emils tur til at sige farvel til børnehaven ☺️
Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snild Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snildt spise sådan en kanelsnegl her! Hvad siger I.. med eller uden glasur? 🥳
Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger r Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger resten af bollerne i fryseren, så der er til Kajs madpakker. SFO, børnehave og arbejde starter igen fra i morgen. Tilbage til hverdagen bliver nu også helt fint ❤️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap