E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Marzipan cake with raspberries and white chocolate

25. August 2016 af Anne au Chocolat Leave a Comment

mazarin1
The combination of tangy raspberries and almond-rich sweet marzipan makes this cake a Summer favorite of mine.  

Marzipan cake with raspberries and white chocolate
8 servings

150 g marzipan
150 g sugar
150 g butter, softened
3 eggs
75 g plain flour
150 g raspberries
White chocolate for making flakes

Preheat the oven to 180 degress Celsius. In a bowl whisk together marzipan and sugar well and then add butter while continuing to whisk. Add the eggs one at a time. Fold in flour. Finally fold in raspberries with a gentle hand. Pour the cake batter into a buttered springform pan (20 cm) with the bottom lined with parchment paper. Bake for about 45-50 minutes. Use a toothpick to check the cake for doneness. Cool down the cake completely before decorating the cake with chocolate flakes.

mazarin3

Filed Under: Cakes

Previous Post: « Banana cake with a chocolate and coconut topping
Next Post: Cookies with oatmeal, hazelnuts and raisins »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫 Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫, da drengene spiste hos farmor, efter de havde været på kræmmermarked og købt krystaller 🌞✨ (Det kan jo ikke være søde sager det hele ☺️)
Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo melon, som vækker minder fra Spanien 🫐🍈. Alletiders snackfad på sådan en mandag, hvor Kaj er startet i 1.klasse 🫶🏻 Tiden flyver altså lidt afsted, og til maj er det Emils tur til at sige farvel til børnehaven ☺️
Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snild Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snildt spise sådan en kanelsnegl her! Hvad siger I.. med eller uden glasur? 🥳
Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger r Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger resten af bollerne i fryseren, så der er til Kajs madpakker. SFO, børnehave og arbejde starter igen fra i morgen. Tilbage til hverdagen bliver nu også helt fint ❤️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap