I dag får I opskriften på den nemmeste og mest cremede bananis! Den kræver, at man har en ismaskine, men det er altså også et must i det søde køkken, hvis I spørger mig:)
Jeg lavede isen til Kajs 7 års fødselsdag i julen. Han ønskede sig ikke nogen fødselsdagskage men derimod hindbæris og bananis – så ismaskinen måtte i gang. Begge is vakte stor glæde!
Billeder blev der aldrig taget af bananisen, og selvom jeg fik noteret opskriften (jeg har en opskrift på bananis i forvejen her på bloggen, men denne her blev endnu bedre, synes jeg), glemte jeg alt om den igen. Til gengæld fandt jeg en bananis rest i fryseren en måneds tid efter og kunne ret begejstret konstatere, at den stadig var lige så cremet. Så jeg fik lige knipset lidt billeder.
Her kommer opskriften:
Bananis
250 g moden banan (uden skræl)
100 g sukker
Saft af en halv citron
250 g piskefløde
Blend det hele sammen i en blender/minihakker og kør til is på ismaskinen. Nyd den direkte fra ismaskinen eller opbevar den på frost, til den skal spises.
Skriv et svar