Kalenderen skriver 2. søndag i advent, og dagens hovedpersoner i julekalenderen på bloggen er nogle ret så fantastiske kokosmakroner med et frækt tvist af jul.
Dyp kokosmakronerne i smeltet blød nougat og hakkede grønne pistacier og forkæl dine smagssanser og øjet lidt ekstra. Stjernesimpelt og super lækkert. Opbevar disse himmerigsmundfulde på køl indtil servering. Kombinationen af de knasende sprøde og saftigt søde kokosmakroner og den kolde nougat, som smelter på tungen ved første bid, er magisk.
Glædelig 2. søndag i advent!
Kokosmakroner med nougat og pistacier
8 store makroner
130 g kokosmel
130 g sukker
2 æggehvider
90 g blød nougat, smeltet
40 g usaltede pistacier, finthakket
Varm forsigtigt kokosmel, sukker og æggehvider i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Form 8 makroner med fingrene og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag kokosmakroner ved 180 grader varmluft i ca. 15 minutter, til de er fint gyldne. Afkøl dem og dyp bunden i smeltet nougat og drys med pistacier.
Skriv et svar