I går bagte Emil og jeg en svampet banankage med chokoladestykker i. Samme dag spiste vi hele kagen. Så god var den ♥
Her får I opskriften.
Banankage med chokoladestykker
2 æg
50 g bagesukker fra Dansukker
50 g brun farin
120 g mel
1 tsk bagepulver
80 g smør, smeltet og afkølet
250 g modne bananer (3 stk)
75 g god mørk chokolade
Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg, bagesukker og brun farin luftigt i en skål. Vend mel og bagepulver i. Mos banan godt i en skål, og tilsæt det smeltede smør. Vend blandingen af smør og banan i dejen. Vend til sidst hakket mørk chokolade i og hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir. Bag banankagen i ovnen i ca. 30- 35 minutter. Kontroller, at den er færdigbagt med en strikkepind eller lignende.
Louise skriver
Hej! Hvordan holder den i køleskabet ift lækkerhed? Er den stadig god i konsistens på 2. dagen, hvis den har været på køl?
Anne au Chocolat skriver
Hej Louise,
Ja det er den! Den kan også sagtens opbevares ved stuetemperatur.
Kh Anne