Godt nytår, kære jer! Jeg håber, at I er kommet vel ind i det nye år og hverdagen (omend stadig en noget andet hverdag, end vi er vant til).
Som altid når jeg laver banankage, kommer det sig af, at jeg har et par overmodne bananer herhjemme. Det var også tilfældet i går aftes, hvor jeg bagte denne lækre, svampede banankage med peanutbutter og chokolade, da drengene sov. Årets første kage!
Vi har nu boet i det nye hus i næsten en måned og er mere eller mindre på plads. Her er så rart! Det eneste store vi mangler, er vores Dekton bordplade i køkkenet, som forhåbentlig kommer medio februar. Vi krydser fingre og glæder os helst vildt. Og jeg ser frem til at fortælle jer meget mere om bordpladen, som er en del af et spændende samarbejde med Cosentino.
Her kommer opskriften:
Banankage med peanutbutter og chokolade
125 g brun farin
125 g blødt smør
2 æg
2 modne bananer, most
90 g crunchy peanutbutter
125 g mel
1/2 tsk bagepulver
90 g god mørk chokolade
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk brun farin og smør godt sammen og tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt derefter bananmosen samt peanutbutter og tilsidst mel, bagepulver og chokolade. Hæld banankagedejen i en smurt sandkageform og bage kagen i ca. 35 min. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller tandstik.
Tina skriver
Rigtig godt nytår 🙂
Sikke en dejlig kage, den skal jeg prøve gøre kunsten efter 🙂
Smukke billeder fra jeres nye hus, flot blå farve i soveværelset, den må berolige meget ved nattetid 🙂
Glæder mig til at se bordpladen – Held og lykke når den ankommer 🙂
VenterpaavinBlog skriver
Hvor hyggeligt, med nogle husglimt! Både dem og kagen ser noget så fine ud. Det er altså rigtig skægt at flytte i hus – til februar er det er år siden, min kæreste og jeg fik hus, og elsker det stadig🥰.
– An
Anne au Chocolat skriver
Kære Tina
Tak for din søde hilsen <3 Jeg glæder mig til at vise dig bordpladen.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære du,
Hvor er det bare hyggeligt at høre! Vi stortrives også i vores hus <3
Kh Anne
rustfrit stål vandhane skriver
Virkelig interessant artikel, tak.