Skrevet før på bloggen og nu får I den igen: det behøver ikke at være kringlet at lave søde sager! Her har jeg tryllet daggammelt brød om til karamelliserede portionskager lagt sammen med syrligt søde blommer, myntede After Eight Fine Sticks, som jeg tidligere har puttet i cookies, og toppet med et eksotisk strejf af ristede kokosflager.
Når man steger brød på panden i smør og drysser det med sukker, forvandler det sig til en himmerigsmundfuld, som smager af ren hygge. Man kunne garanteret også lægge “kagerne” sammen med de vanilleprikkede pærer fra forrige indlæg her på bloggen. Pære og mynte klæder i hvert fald hinanden i min bog.
Hvis I har lyst til at se flere af de søde sager, fine copenhagencakes og jeg har kreeret i vores leg med After Eight, kan I se dem her på deres danske facebook side.
Simple blommekager med After Eight Fine Sticks (4 personer)
6 skiver sandwichbrød
40 g smør
3 spsk. sukker
4 blommer, skåret i tynde skiver
12 stk. After Eight Fine Sticks, finthakkede
kokosflager til toppen
Udstik to runde stykker af hver sandwichskive, så du i alt har 12 runde stykker brød. Steg dem gyldne i smør på hver side og drys med sukker, så de karamelliserer på begge sider og bliver dejligt sprøde. Læg dem sammen med de tynde blommeskiver og finthakkede After Eight Fine Sticks og afslut med lidt kokosflager på toppen. Servér kagerne straks og gerne sammen med en kop varm hygge.
Hvadskavibage/Mette skriver
Og mange gange er det faktisk det enkle som smager allerbedst 🙂
Anna skriver
Hvad er det for en After Eight flaske der står på første billede? 😀
Kan man få After Eight “på flydende form” også?
Anne au Chocolat skriver
Kære Mette,
Du har helt ret 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Anna
Nej de er After Eight Fine Sticks, som kommer i sådan en fin beholder 🙂
Kh Anne