I weekenden tog Christian og Kaj på tur, mens Emil og jeg hyggede herhjemme med kaffe og lur. De kom hjem med den største æblefangst, de har præsteret til dato, samt næsten lige så mange kastanjer, som vi tryllede om til søde og sjove kastanjedyr.
De sprøde, saftige, aromatiske, syrligt søde efterårsæbler nyder vi, som de er. Men mange af dem skal også bruges til søde sager og kager som denne saftige æblekanelmazarin. Hvad er jeres allerbedste æbleopskrifter? Hit med dem (eller links) i kommentarfeltet:)
God tirsdag derude!
Venterpaavinblog skriver
Det er så lækkert, var med min mor på rov i søndags.
Så ja, har lige lavet æble/hyben kompot med vanilje, citron og kanel – ellers er de jo skønne rå, men særligt bagte æbler med revet marcipan og kanel er min favorit, helst toppet med cremefraice og ristet kokos.
– A
Anne au Chocolat skriver
Kære A,
Det lyder så hyggeligt og lækkert det hele. Mums bagte æbler er så godt ja! <3