Om en times tid drager jeg mod min gamle hjemby Roskilde for at tage på Festival den næste uges tid. Alt er pakket og klart, og jeg glæder mig som et lille barn. I pakkekampens og glædens hede havde jeg dog nær glemt, at jeg havde lovet min lejr kage. Derfor blev det til nogle hurtige og enormt lækre cookies. Jeg brugte denne opskrift, men tilføjede rosiner i stedet for ingefær.
Jeg har i øvrigt fået min blog medieakkrediteret, så jeg kommer til at blogge om alt den dejlige søde mad og kaffe på Roskilde. Jeg ser især frem til at spise Manfreds læskende lækre koldskål med jordbær og drikke kaffe fra The Coffee Collective, og så skal jeg også sætte tænderne i Meyers saftige kanelsnurrer. Derudover ser jeg frem til at smage en masse andet derude på marken. Ses vi ?! 🙂
Opskriften er
100 g smør, blødt
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
75 g rosiner
200 g lys chokolade (Bitter Lactée fra Valrhona), grofthakket
Rør smør, brun farin og sukker godt sammen indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Slut af med at vende chokolade og rosiner i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade. Bag i 10-12 minutter ved 180 grader varmluft.
Losarinas mor skriver
Nej, desværre ikke..
Men måske du møder min datter 🙂
Hottie Von Dottie skriver
Nej hvor sejt 😀
Jeg har boet i Roskilde i 8 år nu og kunne aldrig drømme om at flytte derfra. Og jeg synes det er så utrolig hyggeligt med alle de glade mennesker i byen, der godt nok sviner lidt, men også giver en unik profil og stemning af peace, love and happiness til Roskilde. Det er ligesom Jonny DeLuxes sang: “jeg ved, at når-når du kommer -så-så så er det sommer!” Det kan ihvertfald siges om Roskilde Festival 🙂
Linda skriver
Åh, YUM!
Så har jeg netop bagt disse skønheder 🙂
Hvor ER jeg bare glad for, at jeg lige så dit Instagram-billede i formiddags, tak for din altid så inspirerende måde at dele dine billeder på!