Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med en lækker kaffeglasur. Jeg gik og drømte om at forene kardemomme og kaffe i går aftes, og det blev altså til disse små sager, som smager eventyrligt godt. Lykkekager ♥
Jeg håber, at I har en dejlig fredag og får en skøn weekend. I aften skal jeg ud at spise med min mand i Kbh, og det glæder jeg mig meget til!
Saftige marcipan kardemommekager med kaffeglasur
6 stk
Kager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g mel
0,75 tsk kardemomme
Kaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pynt
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.
Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Skriv et svar