Disse kanelkrydrede og svampede french toasts emmer langt væk af julehygge og smager helt ekstremt godt sammen med chokolade, blåbær og hasselnødder. Den perfekte morgenmad her i den kommende weekend, hvor der for de fleste er tid til at kræse lidt ekstra og servere ren luksus på morgenbordet.
French toast som disse ville i øvrigt også snildt kunne agere eftermiddagssnack på allerlækreste vis. Kaj har i hvert fald været i hopla af madglæde de gange, jeg har lavet french toast til ham, når han er kommet hjem fra vuggestuen.
Ha’ en super fin torsdag <3
Jule french toast med kanel, hasselnødder, chokolade og blåbær
2 personer
1 æg
2 spsk sukker
1/2 tsk kanel
1 dl sødmælk
4 skiver franskbrød, toastbrød eller briochebrød
30 g smør til stegning
Topping:
1-2 spsk sukker
ekstra kanel
friske blåbær
hasselnødder
lidt hakket mørk chokolade
Pisk æg, sukker, kanel og sødmælk sammen i en skål. Vend brødet i æggemassen og steg dem gyldne i smør på en varm pande. Anret de stegte skiver af brød på to tallerkener. Drys med sukker, kanel, friske blåbær, hakkede hasselnødder og chokolade. Server straks.
Skriv et svar