Svampede, buttede bananpandekager med det lækreste fyld af nutella, som med garanti vil begejstre og overraske på morgenmadsbordet. Mine to drenge var i hvert fald lykkelige, da jeg serverede disse pandekager for dem i går morges. Vi blev hurtigt enige om, at det var den ultimative vinterferie-morgenmad.
Her kommer den super simple opskrift:
Bananpandekager med nutellafyld
2 personer
2 modne bananer, moset
2 æg
40 g fuldkornsrismel (mandelmel, boghvede eller hvedemel kan også bruges)
Lidt kanel
Smør til stegning
Fyld:
Nutella
Topping:
Granatæblekerner
Græsk yoghurt
Hasselnøddeflager
Bland alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål. Smelt smør på en pande og fordel dejen i små cirkler på panden. Kom straks en lille skefuld nutella på midten af pandekagerne. Kom derefter lidt mere pandekagedej på toppen, så fyldet er “lukket helt inde”. Vend pandekagerne, så de steges gyldne på begge sider.
Server lune med en topping af græsk yoghurt, granatæblekerner og hasselnøddeflager.
Pelle Pedersen skriver
Hej Anne,
Der skal ikke bagepulver eller lignende i? Undrer mig, at de er puffet så fint op…
Bh Pelle
Anne au Chocolat skriver
Kære Pelle,
Nej, æggene klarer hævningen fint 🙂
Nogle gange tilsætter jeg bagepulver, men så putter jeg alm. hvedemel i og lidt mælk også.
Det er ikke nødvendigt i disse.
Kh Anne
Monica skriver
Super fint tip med Nutella inden i pandekagerne. Det lyder rigtig lækkert. Må jeg helt sikkert prøves næste gang jeg laver pandekagerne!
Anne au Chocolat skriver
Kære Monica,
Ja, det er ret så lækkert med nutella i pandekagerne 😉