Disse glutenfri bananpandekager byder på en hemmelig, som godt nok afsløres med det samme på billederne her. Inden i hver svampet bananpandekage gemmer sig crunchy peanut butter og mørk chokolade. Rimelig dejlig overraskelse at byde sin morgenmadsgæster, når man serverer disse pandekager sammen med en god kop kaffe. Hvis man bruger (over)modne bananer, er disse pandekager noget så dejligt søde, selvom de ikke indeholder sukker. Jo jo lidt sukker er der i den mørke chokolade, men det tæller ikke rigtigt, vel?
Server bananpandekagerne med granatæble og græsk yoghurt. Eller vær fræk som mig og brug en skefuld letpisket fløde i stedet. Jeres favoritbær eller frugter kan i øvrigt også snildt erstatte granatæblekernerne.
God fornøjelse! <3
Bananpandekager med peanut butter og chokolade
2 personer
2 modne bananer, moset
2 æg
40 g fuldkornsrismel (mandelmel, boghvede eller hvedemel kan også bruges)
Smør til stegning
Fyld:
40 g crunchy peanut butter
15 g god mørk chokolade (70%), finthakket
Topping:
Granatæblekerner
Flødeskum eller græsk yoghurt
Bland alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål. Smelt smør på en pande og fordel dejen i små cirkler på panden. Kom straks en lille skefuld peanut butter på midten af pandekagerne samt et drys chokolade. Kom derefter lidt mere pandekagedej på toppen, så fyldet er “lukket helt inde”. Vend dem, så de steges gyldne på begge sider. Server dem lune med topping af granatæblekerner og letpisket flødeskum eller en skefuld græsk yoghurt.
Skriv et svar