Forleden aften gik vi tur med vores venner i skoven. Kaj elsker at gå tur, inden han skal til drømmeland, og det samme gør vi. Man bliver så dejlig træt og afslappet af den friske aftenluft. Vi stødte på et æbletræ med de lækreste lyserøde sommeræbler, og vi måtte have nogle af dem med hjem. Den lille frugtfan Kaj spiste et æble med det samme. Jeg gik hjem og bagte nogle af æblerne og serverede dem på bananvafler med flødeskum, pistacier og citronverbena fra haven til morgenmad dagen efter.
Jeg skar tre æbler i tynde både og kom dem i et ildfast fad. Så dryssede jeg med 3 spsk sukker og bagte æblebådene i ca. 25 minutter ved 180 grader varmluft.
Syrligt søde bagte æbler – et hit hos Kaj og os.
Line skriver
Først og fremmest, tak for en dejlig blog – elsker den inspiration du giver 🙂
Bare lige et hurtigt spørgsmål: Hvilken type mel har du brugt til de bananvafler, du har lavet til de bagte æbler?
Anne au Chocolat skriver
Kære Line,
Tak skal du have 🙂
I disse vafler brugte jeg fuldkornsrismel fra Urtekram.
Kh Anne