Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bircher Müsli

12. februar 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar

Mættende, cremet, velsmagende, forfriskende og en ret hurtig hverdagsmorgenmad, hvis man forbereder sig lidt aftenen inden. Lad mig præsentere jer for bircher müsli!

Min veninde Emilie introducerede mig til bircher müslien på et lækkert morgenmadsbord for et års tid siden. Og siden da har jeg adskillige gange tænkt på denne genialt lækre morgenmad, som man vist godt kan sige er den originale version af de populære overnight oats.

Langt om længe har jeg lavet min egen udgave, som jeg er ret så vild med. Rør gerne havregryn sammen med æblemost aftenen før. Eller gør det tidligt morgen, hvis bircher müslien skal serveres til brunch op af formiddagen. Opskriften udgør en solid morgenmad til 1 person og kan sagtens fordeles i to skåle, hvis man supplerer med æg, brød og andet godt på et brunch bord.

Bircher müsli
1 portion

1 dl havregryn
1 dl æblemost
1 æble, revet
2 spsk græsk yogurt
1/4 tsk vaniljepulver (jeg bruger den fra Mill & Mortar)
2 spsk blandede kerner/frø (fx. hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner)
1 knivspids salt

Topping:
Græsk yoghurt
Granatæblekerner
Blåbær
Pekannødder
Ahornsirup

Bland havregryn og æblemost i en skål. Stil den tildækket på køl natten over. Inden servering, rør de øvrige ingredienser i og fordel topping ovenpå. Server straks.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « The ultimate carrot cake
Next Post: Silkebløde og sprøde chokoladesnitter med Earl Grey »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Pudrud, smuutid, pudingud | Cook the day away! siger:
    1. marts 2017 kl. 07:40

    […] Bircher müsli […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap