Glædelig lørdag morgen til jer alle! I dag serverer jeg opskriften på den lækreste, knasende sprøde chokolade granola for jer med små stykker af sød mælkechokolade og kokosflager samt andre dejlige sager. Den er stjernesimpel at lave og kan peppe alle slags serveringer af yoghurt gevaldigt op. En morgenmads must-have!
Opskriften får I neden under billedet af vores lille, milde og rolige Emil, som nu er tre dage gammel <3
Jeg håber, at I har en dejlig weekend!
Chokolade granola
200 g havregryn
25 g sesamfrø
25 g hørfrø
25 g solsikkekerner
25 g græskarkerner
100 g mandler, grofthakket
40 g kokosflager
10 g kakaopulver
85 g ahornsirup
65 g chokoladedrops – eller fint hakket mørk chokolade/mælkechokolade
Bland havregryn, sesam, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, kokosflager, kakaopulver og ahornsirup sammen i en skål, og hæld det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen ved 170 grader varmluft i ca. 30 minutter. Rør gerne 2-3 gange undervejs. Køl granolaen af, og bland chokoladen i. Opbevar den hjemmelavede granola i en lufttæt beholder.
Maiken skriver
Hvor er han sød 🙂 Tillykke! God weekend 🙂 Kh Maiken
jonna skriver
????
Lisbeth Aakjær skriver
Stort tillykke med lillebror, hvor ser han sød ud.
Jeanette skriver
Hvor er sød og fin med lyst hår 🙂 Tillykke med ham..
Jette Holm skriver
Stort tillykke. ???? Hvert nyfødt, sundt barn er et under?
Anne au Chocolat skriver
Kære Maiken,
Tusind tak skal du have 🙂 Vi stornyder ham! Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Tusind tak Lisbeth <3
Anne au Chocolat skriver
Kære Jeanette,
Mange tak skal du have 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Jette,
Tusind tak! Jeg er helt enig 🙂
Kh Anne