E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokolade granola og vores lille Emil

18. marts 2017 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

Glædelig lørdag morgen til jer alle! I dag serverer jeg opskriften på den lækreste, knasende sprøde chokolade granola for jer med små stykker af sød mælkechokolade og kokosflager samt andre dejlige sager. Den er stjernesimpel at lave og kan peppe alle slags serveringer af yoghurt gevaldigt op. En morgenmads must-have!

Opskriften får I neden under billedet af vores lille, milde og rolige Emil, som nu er tre dage gammel <3

Jeg håber, at I har en dejlig weekend!

Chokolade granola

200 g havregryn
25 g sesamfrø
25 g hørfrø
25 g solsikkekerner
25 g græskarkerner
100 g mandler, grofthakket
40 g kokosflager
10 g kakaopulver
85 g ahornsirup
65 g chokoladedrops – eller fint hakket mørk chokolade/mælkechokolade

Bland havregryn, sesam, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, kokosflager, kakaopulver og ahornsirup sammen i en skål, og hæld det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen ved 170 grader varmluft i ca. 30 minutter. Rør gerne 2-3 gange undervejs. Køl granolaen af, og bland chokoladen i. Opbevar den hjemmelavede granola i en lufttæt beholder.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder
Next Post: Brownie med kaffe »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maiken skriver

    18. marts 2017 kl. 10:02

    Hvor er han sød 🙂 Tillykke! God weekend 🙂 Kh Maiken

  2. jonna skriver

    18. marts 2017 kl. 13:12

    ????

  3. Lisbeth Aakjær skriver

    18. marts 2017 kl. 14:29

    Stort tillykke med lillebror, hvor ser han sød ud.

  4. Jeanette skriver

    18. marts 2017 kl. 20:16

    Hvor er sød og fin med lyst hår 🙂 Tillykke med ham..

  5. Jette Holm skriver

    18. marts 2017 kl. 21:28

    Stort tillykke. ???? Hvert nyfødt, sundt barn er et under?

  6. Anne au Chocolat skriver

    20. marts 2017 kl. 07:56

    Kære Maiken,
    Tusind tak skal du have 🙂 Vi stornyder ham! Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    20. marts 2017 kl. 07:57

    Tusind tak Lisbeth <3

  8. Anne au Chocolat skriver

    20. marts 2017 kl. 07:57

    Kære Jeanette,
    Mange tak skal du have 🙂

  9. Anne au Chocolat skriver

    20. marts 2017 kl. 07:58

    Kære Jette,
    Tusind tak! Jeg er helt enig 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap