Svampede french toasts med den dejligste sprøde overflade som her har fået selskab af gyldenstegte bananer, mørk chokolade, ristede hasselnødder og en skefuld græsk yoghurt. En overraskende simpel morgenmad som kan trylles frem på under et kvarter, og som emmer langt væk af madkærlighed og skaber hygge lige fra morgenstunden af. Jeg har udstukket skiverne af brød som hjerter, men man kan sagtens bevare deres normale form.
Server lige sådan en portion for dig selv (og din udkårne!) <3
French toast med stegte bananer og chokolade
2 personer
1 æg
1 spsk sukker
1/2 dl sødmælk
4 skiver franskbrød, toastbrød eller briochebrød
30 g smør til stegning
Topping:
2 bananer, skåret i skiver
20 g smør
1-2 spsk sukker
ristede hasselnødder
lidt hakket mørk chokolade
græsk yoghurt
Pisk æg, sukker og sødmælk sammen i en skål. Vend brødet i æggemassen og steg dem gyldne i smør på en varm pande. Steg i mellemtiden skiver af bananer gyldne i smør på en anden lille pande. Anret de stegte skiver af brød på to tallerkener. Drys med lidt ekstra sukker og top dem af med bananskiverne, chokolade, hasselnødder og græsk yoghurt. Server straks.
Skriv et svar