Vores lille hyggelige have i Trekroner byder på de fineste lyserøde stokroser i flor, sarte gule roser som blomstrer for anden gang denne sæson, lavendler, masser af krydderurter, et væld af skovjordbær og gavmildt mange blåbær, som modnes løbende og giver en lille håndfuld bær hver morgen. Når man går i haven for at plukke blåbær og samtidig lidt mynte fra busken fra siden af, så føles det altså som dejlig sommer – også på en grå fredag morgen som denne. Duften og smagen er der i hvert fald.
Her til morgen blev blåbærrene og lidt mynte nydt sammen med disse havregrødsklatkager med et frisk tvist af citron. Kaj spiste de fem på tallerkenen, og Christian og jeg delte de sidste tre.
Har I bær i haven? God weekend!
Havregrødsklatkager
1 person (8 klatkager)
1 rest havregrød (svarende til grød lavet af 1 dl havregryn og 2 mælk)
1 æg
2 spsk mel
2 tsk sukker (kan udelades)
Fintreven skal af 1/4 øko citron
Lidt smør til stegning
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og steg klatkagerne i lidt smør på en middelvarm pande.
Simon skriver
Alt for lækkert ! tak for en fed opskrift 🙂
Susie skriver
Hej Anne
Vi elsker dine havregrødsklatkager (både med citron og kanel)!
Min lille søn på 9 mdr. var ikke meget for hverken grød eller mos, og de her pandekager har bare været så gode for ham at sidde med selv <3
Anne au Chocolat skriver
Kære Susie,
Hvor dejligt at høre 🙂 Det er så hyggeligt at sidde med maden selv for de små ja 🙂