Vores 2 årige Kaj ved godt, hvor vaffeljernet gemmer sig i køkkenet, og flere gange om ugen åbner han skabet og peger på jernet med julelys i øjnene. Så er der ikke andet for end at lave vafler til ham. Som regel bliver det bananvafler, men forleden morgen tryllede jeg havregrøden om til vafler, som blev smagt til med kanel og en anelse ahornsirup.
Kaj var fan og spiste hele portionen <3
Ha’ en fin søndag!
Havregrødsvafler
2 personer (4 vafler)
1 rest havregrød (svarende til grød lavet af ca. 1 dl havregryn og 2 mælk)
1 æg
2 spsk mel
1/2 tsk kanel
1 tsk ahornsirup
1 nip salt
Lidt smør til vaffelhjernet
Topping: Bananskiver, ristede hasselnødder og hindbærpulver
Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Varm vaffeljernet godt op og pensl det med smør. Bag vafler i vaffeljernet. Server straks med bananskiver, ristede hasselnødder og et drys hindbærpulver.
Lene skriver
De ser lækre ud! Bruger du et almindeligt vaffeljern eller et til tykke vafler (belgiske vafler)?
/Lene
Anne au Chocolat skriver
Kære Lene,
Jeg bruger mit (belgiske) vaffeljern fra Tefal Snack Collection 🙂
Kristina skriver
Uhmm, jeg bruger stort set samme ingredienser til små pandekager, dog tilsat moset banan. Men det vil jo være så nemt at bage vafler i stedet for?Ved du om de stadig er lækre efter en tur i fryseren eller bliver de tørre??Tak for rigtig mange dejlige opskrifter og skønne billeder. Mvh Kristina
Anne au Chocolat skriver
Kære Kristina,
Umiddelbart tror jeg godt, at de kan tåle en tur i fryseren 🙂
Tak fordi du følger med!
Kh Anne