Glædelig mandag, kære folkens! Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend. Det har vi i den grad – den har både stået på afslapning og masser af leg. Det eneste minus ved weekenden var, at den gik for stærkt.
Flere af jer har spurgt ind til opskrifterne i min nye morgenmads e-bog, hvilket jeg sagtens kan forstå, da man jo med sådan en elektronisk sag ikke lige har mulighed for at bladre i den hos boghandleren.
Jeg har taget efterspørgslen til mig og løfter derfor nu sløret og deler billeder af samtlige 25 opskrifter i bogen. Billederne kommer i en lidt anden rækkefølge her i indlægget end i e-bogen:)
Bagt, varm avocado med æg er en cremet, mættende, mild og lækker morgenmad, jeg er blevet stor fan af.
Disse syrligt søde bagte rabarber er det perfekte tilbehør og kan pifte enhver morgenmadsskål lidt ekstra op.
Bananpandekagerne her er nok den bedst populære morgenmadsservering herhjemme, hvis I spørger mine sønner:)
Disse belgiske vafler er stjernegode. Sprøde, svampede, luftige og bløde! Forbered dejen om aftenen og nyd de nybagte vafler om morgenen.
Bircher müsli er en mættende, velsmagende og ret hurtig hverdagsmorgenmad, hvis man lige forbereder sig en smule aftenen før.
Disse koldhævede birkesboller er lyse, lækre, luftige, sprøde og bløde og bare ret fantastiske.
Blåbærmuffins hører til på bordet blandt de andre lækre sager, når man inviterer morgenmadsgæster til hygge i weekenden. I hvert fald hos os.
Bær og basilikum er en genial smagskombination, og denne bærsalat med en forfriskende citronlage og knasende pistacienødder får mine smagsløg til at slå flik-flak af glæde.
Fyldt croissant med kirsebær, flødeost og chokolade – helt perfekt og livsnydende lækker på en weekendmorgen med en dejlig kop kaffe til.
Svampede french toast som går lige i madhjertet ♥
En enkel sund og fantastisk smagsgod frugtsalat, jeg har lært af min veninde Anna.
De bedste-bedste fuldkornsboller med ølandshvede, emmer og hvede som byder på en fantastisk smag, sprød skorpe og en sej og blød krumme!
Knasende sprød flerkorns granola med chiafrø. En perfekt basis granola som kan varieres i det uendelige.
Grapefrugt brûlée med mynte er forfriskende saftig og byder på en karamelliseret sødme.
En pandekagetynd omelet med peanut butter og hindbær som altid vækker begejstring herhjemme.
Hjemmelavet peanutbutter med knasende chiafrø og hjemmelavet hasselnøddesmør med chokolade. Det er simpelt og alligevel ret luksusagtigt på den bedste måde.
Jordbær ingefær syltetøj som er sødmefuld, enkel og aromatisk, ingefær intens men perfekt afstemt, så den hitter hos selv de mindste herhjemme.
Køleskabsgrød med kokossødme, vanilje, hindbær og chiafrø. Så vanedannende godt!
Morgenmadder ♥
Der er gods i disse fabelagtige müsliboller, som er de perfekte gnaveboller men også gode med smør og ost, eller hvad man lyster.
Close-up af den lækre peanut butter med chiafrø.
Farvefin smoothiebowl fyldt med gode toppings.
Apropos toppings.. opskriften på min yndlings havregrød som helst også skal forkæles med et hav af toppings, hvis I spørger mig!
Og hvis der bliver en rest havregrød til overs, er det et must at trylle den om til dejlige klatkager.
Kanelsyltede æbler som emmer langt væk af hygge og er skønne på yoghurt, i grøden eller på en morgenmad oven på peanut butter eller et lag flødeost.
Jeg har i øvrigt også lavet en engelsk udgave af bogen, som hedder Good Mornings: Living Simply and Deliciously. Del den meget gerne hvis I kender nogle udlandske morgenmadsfans 🙂
Skriv et svar