Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

24 dage med lækker grød

18. december 2012 af Anne au Chocolat 28 kommentarer

Jeg er vist ret vild med grød. Det gik særligt op for mig forleden, da jeg kiggede mine instagram-billeder igennem. Jeg kunne ikke dy mig og lavede derfor seks fine collager og i alt 24 billeder med grød. Det er vist en slags grød-julekalender fra mig til jer, ho ho ho 🙂

Kan I lide grød?  Og er der nogle geniale smagskombinationer, jeg har overset? Byd meget gerne ind med lækre idéer! Chokolade elsker jeg naturligvis at putte på.

I øvrigt tusind tak til alle jer 533 personer, som deltog i Summerbird konkurrencen. Jeg er utroligt overvældet af den store interesse. Vinderen – Mette – har fået besked, og hun skulle sjovt nok have et glas med lakridsmandler 😉

Skrevet i: Uncategorized Tags: anneauchocolat, havregrød, havregryn, instagram, julekalender

Previous Post: « Et kæmpe glas med knasendesprød kærlighed 3. søndag i advent fra mig til jer
Next Post: Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sabine skriver

    18. december 2012 kl. 13:44

    Hej Anne
    hvor ser det altså bare lækkert ud, jeg elsker selv grød, men er kørt lidt fast i det der havregrød, så jeg ville lige spørge dig om hvilken grød du spiser, altså ”grundgrøden”? 🙂
    er det også bare havregrød, men med en masse lækkert pynt eller? 🙂

  2. Anne (A+K) skriver

    18. december 2012 kl. 14:24

    Jeg elsker grød – både med nødder, bær og halvt gryn/halvt músli – og grød på perlebyg fejler heller intet. Elsker desuden et drys kanel, vanilje eller kardemomme deri. Dog er min favorit helt almindelig havregrød med sukker, haha, ikke spor inspirerende, men det smager skønt.
    Og det er faktisk heller ikke spor værst at tilføje lidt ekstra vand, og så under den sidste del af kogningen at slå et æg ud i grøden, og koge til konsistensen er, som sædvaneligt – det smager lidt kagecreme-alike, og så vare mætheden også lidt længere.
    Yumyum.

    – Anne

  3. Sonja {Dagmars Kitchen} skriver

    18. december 2012 kl. 14:28

    Jag älskar gröt och äter det ofta. Dina bilder är så vackra och en riktig hyllning till gröten. Fantastiskt!

  4. Line Horn skriver

    18. december 2012 kl. 14:54

    Jeg elsker det med peanutbutter, bananskiver og lidt mørke chokoladespåner. Eller applebutter, lakridssirup og hakkede hasselnødder. Mmmm…

    Jeg vil også godt vide, hvad grundgrød, du spiser?

  5. Emilie skriver

    18. december 2012 kl. 18:21

    Det ser lækkert ud!
    Kan du fortælle lidt mere om, hvilke former for grød du spiser?
    Måske kan du inspirere mig til nye og lækre varianter… 🙂

  6. AJ skriver

    18. december 2012 kl. 19:37

    Hvor ser det altså bare lækkert og skønt ud! 🙂

  7. by Busk skriver

    18. december 2012 kl. 21:42

    Hvor ser det bare lækkert ud. Kan du ikke lave en eller flere post som går lidt mere i detaljerne. Trænger til lidt inspiration til at få gang i grød spisningen igen 🙂

  8. Marie - Cocina Fragrante skriver

    18. december 2012 kl. 21:50

    Hvor er det bare hyggelige billeder. Elsker dit forskelligartede porcelæn!

  9. Laura E skriver

    18. december 2012 kl. 21:54

    Havregrød med æblekompot med godt med vanilje og revet citronskal i og så en god håndfuld grofthakkede mandler er min klare favorit – skarpt forfulgt af havregrød med en god klat blommemarmelade og hakkede valnødder eller paranødder. Rigtig dumme dage kræver store chunks af mørk, smeltet chokolade, mandler og bananskiver!

  10. Kristina skriver

    18. december 2012 kl. 22:26

    Hos mig er det versionen med revet gulerod, kanel og ingefær der gælder – helst serveret med hakkede valnødder og æbler i tern på toppen. Måms!

  11. Clare skriver

    19. december 2012 kl. 09:18

    Ej det ser godt nok helt vildt lækkert ud!!!!
    jeg kunne da sagtens spise lidt af dem alle 🙂

  12. Anna-Maria skriver

    19. december 2012 kl. 19:06

    For pokker, hvor ser det lækkert ud. Jeg kunne, uden at blinke med øjnene, spise grød døgnet rundt hele efteråret og vinteren.
    Min favoritgrød lige nu er en blanding af havre-, rug- og byggryn, kogt med en sjat kanel og toppet op med en ordentlig skefuld peanutbutter, æbletern og grofthakkede mandler. Nøj, det er godt altså!

  13. Kathe skriver

    19. december 2012 kl. 23:46

    Wau, hvor ser det lækkert ud. Dejlige, inspirerende billeder. Vi elsker også grød her i huset og er især glade for “Den flade maves grød” fra Aurion. Den spises med lidt æbler i tern, drysset med kanelsukrin og en lille klat (rigtig) smør. Herligt. Men måske, man skulle prøve med peanutbutter eller mandelpuré?
    PS Iøvrigt tak for en super lækker (og farlig) blog 🙂

  14. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:30

    Kære Sabine,
    Normalt er min grundgrød bare havregrød, men jeg putter altid birkes og hørfrø og rosiner og andre lækkerier i grøden, inden jeg koger den. Og også kanel 🙂

    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:31

    Kære Anne

    Sejt med det med ægget. Det har jeg aldrig hørt om før 🙂

    kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:32

    Kære Sonja
    Tusind tak. Grød er fantastisk 🙂

    Kh Anne

  17. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:32

    Kære Line
    Det lyder så lækkert 🙂
    Hvad angår grundgrød kan du se mit svar ovenfor.

    Kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:34

    Kære Emilie
    Jeg spiser mest havregrød, som jeg putter birkes, hørfrø og forskellige tørrede frugter i, inden jeg koger den. Ellers har jeg også prøvet Den Flade Maves grød 🙂

    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:35

    Kære AJ

    Mange tak 😉

    Kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:35

    Kære by Busk

    Jo det vil jeg gerne gøre snart 😉

    Kh Anne

  21. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:35

    Kære Marie,

    Mange tak for endnu en sød kommentar 🙂

    kh Anne

  22. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:36

    Kære Laura E

    Åh jeg elsker dine grødkombinationer 🙂

    Kh Anne

  23. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:37

    Kære Kristina

    Det lyder sundt og lækkert 🙂

    Kh Anne

  24. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:37

    Kære Clare

    Det kunne jeg også lige nu 😉

    Kh Anne

  25. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:38

    Kære Anna-Maria
    Det lyder super lækkert. Det må prøves 🙂

    Kh Anne

  26. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2012 kl. 15:38

    Kære Kathe

    Den grød har jeg også herhjemme 😉

    Kh Anne

  27. S skriver

    23. december 2012 kl. 10:53

    Haps, nogen hyggelige billeder!
    Min favoritgrød er almindelig havregrød tilsat ren kakao-pulver og så toppet med brun farin og ristet kokos. GODT. Og hey, glædelig jul!

  28. MixBiks skriver

    23. december 2012 kl. 21:43

    Det ser vildt lækkert ud !!!! Jeg er også grød-menneske….,-så her er der da inspiration at hente. Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap