E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Astas fine kanelsnegle og moster Trines lækre lagkage

6. marts 2012 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Søndag eftermiddag tilbragte jeg sammen med min lille kusine Asta og resten af familien. Vi fejrede hendes lillebror – og min fætter – Karl Sebastians navnefest. Det er sjovt at tænke på, at min tvillingbror Lars og jeg er henholdvis 20 år og 25 år ældre end vores søde kusine og fætter.

Asta har I set på bloggen før, og hendes tand er heldigvis lige så sød som sidst. Hun havde lavet fine kanelsnegle med sin mor, som smagte skønt. Asta er vild med kage, men hendes hjerte banker endnu mere for is, og hun spurgte mig om følgende i søndags: “Anne, hvor har du købt din ismaskine henne ? Og må jeg godt snart komme og smage? Jeg vil gerne have vanilleis og jordbæris.” Det kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet af : )

Søndagens andet søde indslag var denne blå lækre lagkage, som Astas moster Trine havde kreeret. Det var længe siden, at jeg havde smagt en af Trines kager. 4,5 år for at være præcis – det var til Astas navngivning. Trine laver kager, der taler til hjertet. Denne lagkage bestod af makronbunde, jordbærfromage, almindelige lagkagebunde, hvid chokolademousse lavet på Valrhona Ivoire, hele jordbær og så masser af marcipan. En virkelig velsmagende lagkage, som jeg snildt kunne spise et stykke af lige nu : )

Skrevet i: Uncategorized Tags: glasur, hvid chokolade, hvid chokoladecreme, ivoire, Jordbær, kanel, kanelsnegle, Lagkage, marcipan, valrhona

Previous Post: « Sjov kaffe i solens stråler + lidt chokodesserter
Next Post: Meyers Kager konkurrence – vind den sødeste bog. »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann-Christine skriver

    6. marts 2012 kl. 15:49

    Hvor er hun køn og jeg elsker jo når selv små børn interessere sig for mad og søde sager 🙂
    Hendes øjne ligner faktisk lidt dine 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    6. marts 2012 kl. 17:17

    Kære Ann-Christine
    Ja, der findes næsten ikke noget bedre, end når de små også finder glæden ved at være i køkkenet 🙂
    Kh Anne

  3. Luise / sesam, sesam skriver

    6. marts 2012 kl. 18:29

    Hvor ser det hyggeligt ud, og hvor er de kanelsnegle perfekte: runde og sirlige! Jeg tør vædde med, at de smagte helt skønt!
    Jeg har for resten lavet mit bounty-indlæg nu, så hvis du vil se, hvad du har inspireret mig til, kan du jo lægge vejen forbi (jeg linker ikke her, for så ryger jeg vist i dit spamfilter 🙂

    Kh
    Luise / Sesam, Sesam

  4. Piskeriset skriver

    7. marts 2012 kl. 20:37

    Det er søreme dejlige kager, du har nydt. Én ting er gode kager, men det er også lige så vigtigt at spise dem sammen med mennesker, man holder af 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    8. marts 2012 kl. 12:43

    Kære Luise
    Det var SÅ hyggelig en eftermiddag, og Asta og jeg nød alle de fine søde sager til den store guldmedalje 🙂

    Kh Anne

    Ps. Flotte bounty’er 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    8. marts 2012 kl. 12:43

    Kære Piske
    Du har så evigt ret 🙂

    Kram

  7. Ulrik skriver

    8. marts 2012 kl. 13:59

    Er det muligt at få opskriften til den lækre lagkage?

  8. Rana Alasadi skriver

    8. marts 2012 kl. 22:14

    Wow, har aldrig set sådan en perfekt pæn kanelsnegl før!! Mulighed for at få opskriften?:D
    Macronbunde i lagkagen lyder lækkert, hvad er det lavet af’?:D
    m.v.h. Rana A

  9. karen skriver

    9. marts 2012 kl. 00:21

    hej lagkagen lyder lækker.
    har du opskriften må jordbærmoussen og den hvide chokolademousse?
    skal holde fest uge og den kombi i kagenlyder bare jumm
    hilse karen

  10. Kathrine Susan Thermann Forster skriver

    14. marts 2012 kl. 22:11

    Hvor kunne jeg godt spise den lagkage lige nu. Elsker at kigge på de tykke lag og alt det lækre fyld….. Har du en opskrift bliver den vel modtaget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap