I går var jeg til den lækreste brunch hos min skønne veninde Ida, og jeg kan slet ikke lade være med at dele disse fine billeder med jer! I morgen kommer et macaron-indlæg med lige så fine billeder 🙂
Græsk yoghurt med blåbær og hjemmelavet musli
Amerikansk pandekage med sirup
Hanne Kriegbaum skriver
Kære Anne
Jeg glæder mig vildt til dit macarons-indlæg … har længe ønsket mig at prøve kræfter med de små søde kager.
Dejlige billeder!
Kh Hanne
Ida skriver
Har du tilfældigvis opskriften på spinattærten eller hemmeligheden bag lige dén? Den ser simpelthen så lækker og flot ud.
🙂 Ida
Anne au Chocolat skriver
Hej Ida, jeg har ikke opskriften, men jeg spørger lige min veninde om den . God weekend! 🙂
Anne au Chocolat skriver
Hermed opskriften på den lækre spinat-tærte fra min søde veninde:
“dej:
200 g mel
1 tsk salt
100 g smør
1 sammenpisket æg
fyld:
2-3 finthakkede løg
ca 4-500 g spinat (frossen som frisk)
1 æg
ca 1 dl creme fraiche
1 dl fløde
salt/peber/andre krydderrier
Jeg lavede tærtedejen som vanligt og stillede den på køl inden jeg lagde den i en smurt tærteform.
løgene tilberedte jeg i lidt smør på en pande til de var ‘glansfulde’ og fordelte dem i et lag på dejen
jeg brugte tøet frossen spinat (frisk ville jeg smørdampe) som fordelte over løgene
Jeg blandede resten af fyldet og hældte det over løg og spinat
Som prikken over i’et: revet cheddarost
– bagte den ved 200 grader i 50-60 min ca (da toppen havde en god farve lagde jeg staniol over)”
foodfanatic skriver
Sådan en veninde vil jeg også have!!!
Knus Nadia
Anne au Chocolat skriver
Hun er i hvert fald også dejligt! Håber alt er vel hos dig søde Nadia 🙂
Kram
Ida skriver
tusind tak, det skal prøves!;)