E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Den evigt skønne Bounty og en pæregrøn Kitchen Aid røremaskine

4. december 2011 af Anne au Chocolat 27 kommentarer

I går så jeg nogle af mine dejlige veninder fra Aalborg, da jeg var i Aalborg for at lave en hyggelig Valrhona-demo i chokoladeafdelingen i Salling. Folk var i skønt julehumør og var meget interesseret i at høre om Valrhonachokoladerne og ikke mindst at smage dem. Mange af dem var især vilde med Manjari, og det forstår jeg godt. Den er en helt særlig chokolade for mange personer på grund af dens lækre syrlighed og fine toner af røde frugter. Jeg bliver også selv mere og mere begejstret for Manjarien. Det er nu tit den, jeg vælger at tage et stykke af, hvis jeg bare skal have ét til kaffen.

Til demo’en i Aalborg havde jeg lavet et lille hæfte med konfekt, hvori den yderst populære bounty blandt andet var. Det var en sand fornøjelse at se folks reaktioner, da det gik op for dem, at man selv kan lave bounty ved at blande kokosmel med kondenseret mælk og forme det til små brød, som man overtrækker med chokolade. Så simpelt er det.

Til de er jer som endnu ikke har set min opskrift, så kommer den her igen. Det er jo et dejligt og alternativt stykke konfekt denne 2. søndag i advent.

1 dåse kondenseret mælk
300 g kokosmel
200 g chokolade til overtræk

Bland den kondenserede mælk med kokosmel i en skål. Form blandingen til små brød – ca. 16 stk. – og stil dem til køl på en tallerken eller lignende. Efter en times tid er de klar til at blive overtrukket med smeltet chokolade. Lad chokoladen størkne.

De smager, som var de sendt fra himlen.

I dag har jeg købt en pæregrøn Kitchen Aid røremaskine, magen til den vi brugte i køkkenet hos Valrhonas l’École du Grand Chocolat.  (I kan se den i det sidste indlæg, jeg lavede) Så hver gang jeg bruger den, vil jeg fra nu af tænke på mine fantastiske dage hos Valrhona i Frankrig. Men det ville jeg nok gøre alligevel 🙂

God søndag aften til jer, mine kære læsere!

Skrevet i: Uncategorized Tags: bounty, kakaoprocent, kokos, kondenseret mælk, l'École du Grand Chocolat, Manjari, valrhona

Previous Post: « Macaron kursus i køkkenet Valrhonas l’École du Grand Chocolat
Next Post: Ganachens finurligheder, mousse og macarons »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann-Christine skriver

    4. december 2011 kl. 21:21

    De er føjet til årets konfektliste – lyder virkelig lækkert og samtidig er det ualmindelig længe siden jeg har smagt en bounty. Jeg er dog helt sikker på at denne hjemmelavede version er så meget bedre … 🙂

  2. Benedikte Capion skriver

    5. december 2011 kl. 07:56

    De må helt sikkert afprøves! Fantastisk nemt og lækkert.. Bounty er så fantastisk(den røde Bounty, vel at mærke, som jo er med noget, der ligner mørk chokolade) af “discount”-lækkerier at være, men for pokker hvor vil det være så meget bedre selv at lave den, er jeg overbevist om! Min mor er helt skudt i kokosstænger og Bounty.. Måske jeg skal lave sådan en her omgang til hende? 🙂

  3. Nanna Planck Drost-Nissen skriver

    5. december 2011 kl. 09:09

    Kære Anne!!!! Det var sandelig et levende billede ” Bounty” ….hjemmelavet og med opskrift!!!! Her i huset er der en “kokos narkoman” og iklædt chokoladen er det jo en Rolls Royce….som skal afprøves….Tillykke med din Rolls Royce….og så i den flotte glade farve!!! Dec…må være chokoladens højborg ….et rent El Dorado for elskere …elskende og så alle vi andre..Nyd chokoladen…den grønne og alle omkring dig….knus

  4. Anne Sofie Iversen skriver

    5. december 2011 kl. 14:37

    Wow, det skal jeg lave!!!
    Hvilken størrelse kondenseret mælk skal det være? Køber det normalt ved en lille grønthandler, men ved ikke om det bare kommer i en hel standard størrelse?

  5. Anne au Chocolat skriver

    5. december 2011 kl. 15:06

    Kære Ann-Christine
    Du kan godt glæde dig til disse små himmerigsmundfulde! 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    5. december 2011 kl. 15:07

    Kære Benedikte
    Jeg er sikker på, at både du og din mor blive vild med disse hjemmelavede bounty’er, så jeg siger “JA, LAV DEM!” 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    5. december 2011 kl. 15:08

    Kære Nanna
    Tak for en dejlig hilsen. Jeg håber, at du nyder din december-måned lige så meget som jeg gør! 🙂
    Knus

  8. Anne au Chocolat skriver

    5. december 2011 kl. 15:10

    Kære Anne Sofie
    Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om dem 🙂
    Kondenseret mælk på dåse er nemlig altid samme størrelse i Danmark. Så du kan roligt købe den dåse, du plejer 🙂
    Kh Anne

  9. Kathrine skriver

    6. december 2011 kl. 11:54

    Hej Anne.
    Først – tusind tak for en skøn blog! Jeg har lavet dine skønne karameller og jeg skal helt sikkert også afprøve din bounty-opskrift.

    Har du nogle gode råd til os amatører når man skal overtrække med chokolade? Altså både i denne opskrift og dine lækre karameller. Jeg synes altid jeg ender med at få meget fod på stykket. (-altså chokolade der stivner nede rundt om konfekten).
    Har du nogle tricks??

    Mange julehilsner Kathrine

  10. Annette skriver

    6. december 2011 kl. 16:25

    Uhmm…. dem kender jeg godt…. De smager bare super lækkert og skal helt klart også laves til juleaften 🙂

    http://hosannette.blogspot.com/2011/11/skn-hjemmelavet-bounty.html

  11. Anne Sofie skriver

    6. december 2011 kl. 17:49

    De er så gode! Kæresten kan slet ikke holde fingrene fra dem – pludselig var det mega interessant at opholde sig i køkkenet 🙂 Lavede dem dog til små hapser – på størrelse med de klassiske havregryns-kugler. Tænkte at det var lidt jule-agtigt 🙂
    Takker for den gode opskrift (de skal helt sikkert laves igen) og en dejlig blog 🙂

  12. Sophie skriver

    7. december 2011 kl. 20:14

    De er SÅ gode!! Jeg brugte guanaja, som var et virkeligt godt modspil til det meget søde kokosfyld. Tusinde gange bedre end “rigtige” Bounty..men de er jo heller ikke ligefrem overtrukket med Valrhona! 🙂

  13. Anne au Chocolat skriver

    7. december 2011 kl. 22:18

    Kære Kathrine
    Jeg bliver altid så glad når jeg får feedback fra mine dejlige læsere, og især når de har afprøvet mine opskrifter. Så TAK 🙂

    Jeg har ikke selv noget professionelt udstyr til overtræk, så jeg prøver bare så vidt muligt at fjerne den resterende chokolade i bunden ved at flytte konfektstykket fra gaffel til gaffel og på den må lade chokoladen dryppe af. Det er nemt nok med de firkantede konfektstykker, men jeg har selv svært ved det, når det kommer til rund konfekt. Det får du at se i morgen.

    Jeg prøver lige at spørge min chokoladeguru Liza i morgen.

    Kh Anne

    Ps. jeg kan nu egentlig godt lide, at det ser lige hjemmelavet ud 🙂

  14. Anne au Chocolat skriver

    7. december 2011 kl. 22:18

    Kære Annette
    Dejligt at du også synes om bounty’erne 🙂

  15. Anne au Chocolat skriver

    7. december 2011 kl. 22:22

    Kære Anne Sofie
    God idé med den lille størrelse, så kan man også spise flere med god samvittighed 🙂
    Dejligt at du synes om opskriften. Jeg synes også den er fantastisk!
    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    7. december 2011 kl. 22:28

    Kære Sophie
    Yay, det lyder himmelsk 😉

  17. Katrine skriver

    9. december 2011 kl. 15:06

    Øv, skulle lave disse skønne bounty i dag, men de var bare umulige at forme, det smuldrede fuldstændigt 🙁

  18. Anne au Chocolat skriver

    9. december 2011 kl. 16:09

    Kære Katrine
    Øv det er jeg ked af at høre. Det er første gang, at jeg hører, at nogle ikke lykkes med dem. Brugte du en hel dåse kondenseret mælk (395 g) ?
    Jeg håber, at du har lyst til at prøve igen!
    Kh Anne

  19. Anne-Pia skriver

    10. december 2011 kl. 00:17

    Hej Anne

    Det lyder til at være en temmelig lækker opskrift, ville gerne prøve den for elsker selv bounty så ville være et hit 😉

    Men hvis nu ikke jeg har mulighed for at får fat i kondenseret mælk ville jeg så kunne bruge kokosmælk på dåse istedet for ? tænkte det måske kunne være en god ide sammen med kokosen og det jo også sødligt i det 😉

    Hilsen Anne-Pia

  20. Stine skriver

    12. december 2011 kl. 09:58

    Anne-Pia >> Det ville jeg ikke kaste mig ud i, da kondenseret mælk og kokosmælk slet ikke har samme konsistens – kondenseret mælk minder (synes jeg) om sirup og er enormt klistret, det er kokosmælk ikke.
    Ellers skal du prøve kokoscreme, men det er endnu sværere at få fat i end kondenseret mælk, synes jeg 🙂

    Du kan med garanti få kondenseret mælk hos din lokale indvandrer-grønthandler, og en del supermarkeder har det altså også.

  21. dorte_daugaard skriver

    12. december 2011 kl. 10:08

    Tusind tak for mange lækre opskrifter!
    De her bounties var vildt gode – og dejlige som lidt “alternativt” juleslik 🙂

    Glædelig jul 🙂

  22. Bahar skriver

    14. december 2011 kl. 21:46

    Hej, hvor længe er holdbarheden på bountyerne ved stuetemperatur? Hvordan skal de egentlig opbevares?

  23. Anne au Chocolat skriver

    14. december 2011 kl. 21:54

    Kære Bahar
    Ja altså chokoladen har jo bedst af at blive opbevaret i en kølig stuetemperatur, men jeg opbevarer nu altså mine bounty’er i køleskabet. Der kan de godt holde sig i 2 ugers tid. Men de er allerbedst når de er nye 🙂

  24. Stinna skriver

    24. december 2011 kl. 12:03

    Mums de er fantastiske! Jeg har linket til dig på min blog, jeg håber at det er ok? 🙂
    God jul!

  25. Jette skriver

    16. marts 2012 kl. 15:27

    Anne du er sendt fra himlen for at forsøde vores liv! Fantastisk opskrift – tusind tak!!

  26. Mette K. Grønnegaard skriver

    17. december 2012 kl. 13:24

    Jeg har set mange forskellige størrelser på dåser med kondenseret mælk, så jeg er nysgerrig på, hvor mange g/dl der er i de dåser, som du bruger? 🙂

    I øvrigt tak for en skøn, inspirerende og “chokoladet” blog!

Trackbacks

  1. HJEMMELAVET BOUNTY « SUND MUMS siger:
    1. februar 2012 kl. 10:41

    […] år, og det gør jeg stadig heller ikke. Men da jeg på heldig vis faldt over Annes indlæg om hjemmelavet bounty, så var jeg solgt – jeg måtte prøve at lave det. En så nem og efter navnet at dømme så […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerda Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerdage rimer på hjemmelavet vaniljeis🫶🏻🌞💦🍦
Mere sommermorgenmad på endnu en lun sommerdag 🌞 Dansk sommer 🫶🏻
Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap