E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Det var da en mærkelig snegl…

25. november 2010 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

… eller nej, den er bare grøn, fordi den indeholder pistacier!

Min gode ven Morten var forleden forbi en lækker bager på hjørnet af Rue de Marseille og Rue Yves Toudic ved République, hvor han købte denne grønne snegl med pistaciecreme og chokoladestykker i. Han var yderst glad, da han fortalte mig om den i dag: “Og så var den stadig varm. Penslet med æg tror jeg, på kanterne, så både sprød og blød og lækker.”
Jeg elsker jo alt fransk viennoiserie (wienerbrød) og eftersom jeg var helt oppe ringe over dette billede (det var jeg virkelig, formentligt også fordi jeg var ved at gå sukkerkold i min Product Management time fra 16h30-19h30 i dag,) må_jeg_forbi bageren ved République en af dagene og smage denne snegl. HAPS!

Skrevet i: Uncategorized Tags: bager, chokolade, Paris, pistacie, République, snegl

Previous Post: « Le croissant, mon amour!
Next Post: ValrhonAnne »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Newyorkerbyheart skriver

    26. november 2010 kl. 11:19

    Hvor ser den bare LÆKKER ud – den skulle i hvert fald ikke ligge længe foran mig, inden den ville være spist 😀

    Jeg glæder mig så meget til at vi skal til Paris i april og rigtig stifte bekendtskab med de franske (kager) lækkerier…..

    Mange hilsner
    Birthe

  2. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2010 kl. 11:33

    Jeg glæder mig også til at smage den snart!
    Og jeg har en masse gode tips og tricks til når I skal til Paris 🙂

    Kh Anne

  3. Newyorkerbyheart skriver

    26. november 2010 kl. 15:23

    Send dem endelig til mig 🙂

    God weekend.

    Mange hilsner
    Birthe

  4. Teresa skriver

    7. december 2010 kl. 09:01

    Troede aldrig jeg skulle sige det: Virkelig lækker grøn snegl!

Trackbacks

  1. Det var da en mærkelig snegl… | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    25. november 2010 kl. 23:25

    […] Continue reading here: Det var da en mærkelig snegl… […]

  2. Det var da en mærkelig snegl… siger:
    28. december 2010 kl. 04:57

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Har I også et helt særligt forhold til risalaman Har I også et helt særligt forhold til risalamande, og hvordan den skal være i smag og konsistens? Det har jeg! 😄 
@aamanns.dk laver en virkelig dejlig en af slagsen, som vi nød til vores lille julefrokost i går på Aamanns 1921 🍒 En anelse mere fast i det, end jeg selv laver den, men det kunne også noget - og smagen sad lige i skabet🫶🏻
Vi spiste desuden helleflynder og and, og det hele var virkelig julelækkert. Og hvor er det bare hyggeligt med al den sne, og jeg har fundet min bamsejakke frem igen ❄️☃️ Glædelig 1. søndag i advent ✨
En december lørdag morgen med nybagte boller, jul En december lørdag morgen med nybagte boller, julekalender, Alene Hjemme og varm kaffe på programmet ❄️☃️✨☕️🫶🏻🍫 God weekend!
1. december på arbejdet med risalamande cheesecak 1. december på arbejdet med risalamande cheesecakes, julemusik og Roskilde i sneklæder ❄️☃️🧁🍒
Vanilje-jule-parfait-is med marcipan, brændte man Vanilje-jule-parfait-is med marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær 🍨🍒. Den laves uden ismaskine og er en drøm af en juledessert ✨ 
Desuden et alletiders alternativ til risalamanden, hvis man nu ikke er til den slags ☺️
Her kommer opskriften, som er til 6 personer 🥰

🍒🍨

3 æggehvider (pasteuriserede, evt)
85 g sukker
250 ml piskefløde
3 æggeblommer (pasteuriserede, evt)
Korn af 1 vaniljestang
70 g marcipan
100 g brændte mandler
70 g amarena kirsebær

Pisk æggehviderne til marengs med halvdelen af sukkeret i en skål. Pisk derefter fløden til en blød flødeskum en anden skål. Pisk til sidst æggeblommerne lyse og luftige med resten af bagesukkeret samt vaniljekorn i en tredje skål. Vend forsigtigt marengs i æggeblommerne og dernæst flødeskummet. Skær marcipan i mindre stykker, hak de brændte mandler, halvér amarena kirsebær og vend alle tre dele forsigtigt i iscremen og hæld den i en lille brødform beklædt med bagepapir. Frys isen i mindst 4 timer og gerne natten over.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap