I mandags spiste jeg frokost i solen med min skønne veninde Kristina efter arbejde. Stedet var Meyers Deli på Godthåbsvej, og menuen var rabarbercrumblekage med vanilleparfait. Jeg har aldrig haft svært ved at spise kage til frokost, og det havde jeg i hvert fald heller ikke mandags.
Jeg havde sat Kristina, som til daglig bor i Paris, stævne i Meyers Deli, da jeg havde lovet min anden veninde Laura at komme forbi og smage den sommerlige rabarberdessert på menuen. Laura er nemlig køkkenchef i Delien. Nogle ville måske mene, at det er en anelse uansvarligt at spise kage til frokost, men jeg ser det snarere som en fin form for den der rene livsnydelse, jeg så tit prædiker om her på bloggen.
Det var skønt at nyde sommersolen, men vanilleparfait’en led under varmen, så den blev spist i lettere smeltet tilstand. Men det var faktisk lækkert, at parfaiten blev til en vanillecreme, som kunne blande sig visuelt smukt og smagsmæssigt vidunderligt med den lyserøde klare rabarbersuppe, som lå i bunden af den dybe tallerken.
Selve rabarbercrumble-kagen var også dejlig – sød, blød og sprød med den fineste smag af smør og syrligt søde rabarber. Og så var der toppet af med en ekstra bonus i form af en knaldrød rabarberkompot og knasende sprøde ristede hasselnødder.
Apropos Meyer, så er der nu under to uger til, at Meyers Melting Pot Charity Fest løber af stablen i Øksnehallen. Helt nøjagtigt onsdag den 6. juni fra kl.18-23. Entréen koster 500 kr, og for det beløb får man lækker mad og vin og en sjov aften med musik og skøn underholdning samtidig med, at man er med til at støtte Melting Pots indsats for, gennem madskoler, at bekæmpe fattigdom i Bolivia og kriminalitet i Danmark. Alle arbejder gratis på aftenen, og derfor går al overskuddet fra denne Charity fest ubeskåret til Melting Pots.
Følgende madpassionerede mennesker bidrager med velsmagende lækkerier: Radio, namnam, Morten Heiberg, Restaurant Ukrudt, Meyers Køkken, Slagteren med kødet og sin grill, grøntsagerne fra Grantoftegaard, Bernard Chesneau, Meyers Bageri, samt en kaffebar med Estate Coffee og LØV Organic te.
Og på scenen underholder aftenens vært Peter Mygind med indslag fra Claus Meyer himself og musik fra Rasmus Walter med venner, Kenneth Bager og Master Fatman.
Jeg glæder mig meget! Ses vi ?
Monsterscirucs skriver
Nej hvor er den smuk! Livet skal da nydes, det skal være et fest fyrværkeri af lidenskablige indtryk, og der er maden da en af de mest oplagte måder, at gøre dette på! Dejligt med suppen til isen og kagen, rigtig fin detalje. Troede faktisk det var en kreation komponeret af dig. Ha en rigtig dejlig weekend og nyd den fuldt ud!
Natalie /nataliechristina skriver
Wow, det ser virkelig lækkert udd!!!!
Men bliver d virkleig mæt af det til frokost? (ellers er det bare kig, jeg spiser ret meget;-D)
http://agoodiebag.blogspot.com/2012/05/another-giveaway.html – kig gerne forbi og vind et smukt armbnd (-:
Piskeriset skriver
Det er jo livsnydelse bare at se billederne – meget, meget smuk servering!
Håber du får en god pinse – ser frem til næste uges blogindlæg *nudge nudge* 😉
Anne-Marie Bruun skriver
Din skønne blog har fået prisen Blogger Appreciation Award hilsen Stil med fru Bruun
Anne au Chocolat skriver
Kære Monsterscircus
Tak for en sød kommentar 🙂
Håber du nyder pinsen!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Natalie
Det var en varm dag, og så er jeg aldrig så sulten! 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Piske
God pinse til dig også 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Anne-Marie
Tusind tak. Det vil jeg lige kigge nærmere på 🙂
Kh Anne