Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

HELT honning med ingefær

26. februar 2013 af Anne au Chocolat 12 kommentarer

Da jeg for et par uger siden gæstede årets Lakridsfestival som dommer ved The Liquorice Taste Award, mødte jeg den passionerede biavler og honningmager Anthony Lee, som står bag den lille honningproduktion Helt. Han opfordrede mig til at stikke skeen i de smagssatte honninger, og jeg fik lov til at tage en honning med hjem fra hans imponerende udvalg. Jeg nåede ikke at smage alle, men var vild med dem jeg smagte. Egentlig var det mest oplagte, at Chokoladepigen snuppede honningen med kakaonibs, men hun havde altså mere lyst til den med ingefær.

Som man kan læse på den fine hjemmeside, er der tale om en kærlighedshistorie af de HELT store. Anthony flytter til Danmark efter at have forelsket sig i en dansk pige, og før han ved af det, er han – for at gøre en lang historie kort – også blevet forelsket i de danske bier og honningproduktion. Hele den rare historie kan I læse her.
Der opstod også sød musik omkring vores morgenbord, da glasset blev åbnet. Den varme ingefær går super godt til den fløjlsbløde og cremede honning. Mon ikke den er lækker på pandekager 🙂

Har I smagt nogle af Anthonys honninger? I må meget gerne anbefale mig jeres favoritter.

Skrevet i: Uncategorized Tags: Helt honning, honning, honning med ingefær

Previous Post: « Prinsesstårta hos Frk. Kræsen
Next Post: Triple chocolate cookies »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie - Cocina Fragrante skriver

    26. februar 2013 kl. 17:14

    Jeg er personligt helt vild med dem med trane- og hindbær. Og havtorn! Men de er alle sammen skønne på hver deres måde. 🙂

  2. Mette skriver

    26. februar 2013 kl. 21:50

    Ja, den honning er intet mindre end vidunderlig.
    Jeg har været priviligeret at få lov at lege rigtig meget med Anthonys gode honning og har – foruden på morgenbrød – brugt det en hel del i min madlavning!
    STÆRKT vanedannende!!

  3. Christine Madsen skriver

    27. februar 2013 kl. 10:35

    Jeg var til Copenhagen Food Fair i mandags i Bella Centret, hvor jeg fik lov at smage den med kakaonibs. Jeg var helt vild med den! Min kæreste forelskede sig i den med ingefær – ligesom dig 🙂 Virkelig lækker honning.. Så lækker at der nu står to glas hjemme i skabet 😉

  4. La Cucina Nada skriver

    27. februar 2013 kl. 19:57

    Ja det er et imponerende udvalg!
    Selv er jeg mest vild med den med kanel i en kop urtethe, eller på en nybagt bolle.
    Havtorn-udgaven er godt nok også lækker, frisk og overraskende.

  5. Lisa skriver

    27. februar 2013 kl. 22:51

    Hej Anne.
    Hvis man har en form på 26cm i diameter, skal man så lave dobbeltportion af din chokoladeballade for at den fylder nok?

  6. Anne au Chocolat skriver

    1. marts 2013 kl. 11:24

    Kære Marie,
    Dem må jeg prøve 🙂

    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    1. marts 2013 kl. 11:25

    Kære Mette,
    Det lyder dejligt 🙂
    Vi ses i weekenden.

    Kram

  8. Anne au Chocolat skriver

    1. marts 2013 kl. 11:25

    Kære Christine

    Åh det lyder bare skønt 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    1. marts 2013 kl. 11:26

    Kære Nada,

    Den fik jeg ikke smagt – det må snart gøres 🙂

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    1. marts 2013 kl. 11:26

    Kære Lisa
    Lav halvanden portion 🙂

    kh Anne

  11. Cecilia / copenhagencakes skriver

    4. marts 2013 kl. 08:30

    Kære søde Anne,
    Hvor er det fint at se at du også er blevet forelsket i de fine honninger fra HELT. Jeg var så heldig at få en prøve på den med chili, og den er jeg helt tosset med. Den går skide godt i the, og så er den oplagt til at lave marinader med til diverse kød og fjerkræ. Og fik jeg nævnt, at jeg er noget så forelsket i honningglassenes fine design!! Jeg er en sucker for det fine layout, så dér har honningen allerede vundet stort…
    Kram herfra

  12. Mikkel skriver

    7. marts 2013 kl. 22:19

    Vi har efterhånden smagt dem alle, flere gange! Lynghonning, lakrids & ingefær er favoritterne. Men de er jo alle så så gode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap