Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

I går spiste jeg saltkaramel hos min søde ven Nikolaos Strangas

23. februar 2012 af Anne au Chocolat 27 kommentarer

Nikolaos Strangas, en af mine sødeste venner, brugte jeg eftermiddagen hos i går. Jeg skulle bare lige forbi, men jeg endte selvfølgelig med at være der i to timer. Der er altid plads til mig i køkkenet, og det er jeg utroligt glad for! Som jeg sikkert allerede har understreget adskillige gange før, er Nikos kagekærlighed og passion for de bedste råvarer uden sidestykke. Han er kompromisløs, når det kommer til den ultimative smag og den højeste kvalitet, og det beundrer jeg ham uendeligt meget for!

Jeg spiste naturligvis macarons i går og smagte også en lækker Manjari chokolademousse, men jeg vil hellere fortælle om de små sandwich, han lavede til mig bestående sprøde kiks med den lækreste smag af SMØR og så hans berømte og føromtalte saltkaramel med lys Valrhona i, som jeg stadig ikke må få opskriften på. Dog har jeg lært at leve med det. I aftes lagde øverste billede på min facebook, og en af mine kageveninder skrev straks og spurgte, om jeg nu havde fået opskriften på saltkaramellen, hvortil jeg svarede “Nix den får jeg vist aldrig lokket ud af søde Niko – men jeg ved hvor han gemmer den, og egentlig har jeg det efterhånden fint nok med, at det bare er hans hemmelighed :)” Så længe jeg ved, hvor jeg altid kan smage den, er jeg glad! Og jeg tror såmænd, at han begynder at sælge de små sandwich i butikken. Så I kan godt glæde jer. Hvis I altså er til karamel ?

I kan i øvrigt også glæde jer til flere nye søde nyheder fra Mr. Strangas. På billedet her er han i gang med noget helt nyt og endnu meget hemmeligt! : )

Skrevet i: Uncategorized Tags: Cakeaway, chokolademousse, macarons, mørdej, Nikolaos Strangas, salt karamel, saltkaramel, sandwich, Strangas, valrhona

Previous Post: « Konkurrence og krydret grød
Next Post: Islandsk krydderbrød »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Losarinas mor skriver

    23. februar 2012 kl. 13:32

    Tænk engang, at have en sådan en ven, der forkæler med de dejligste fristelser 🙂

  2. Line Sletting Jensen skriver

    23. februar 2012 kl. 13:51

    Der er bare så langt fra Aalborg! øv! Jeg bliver simpelthen nødt til at besøge ham på et tidspunkt 🙂 sandwichen ser uimodståelig ud.

  3. Lejla skriver

    23. februar 2012 kl. 14:06

    Øj, jeg glæder mig til disse karamelfyldte kiks. De minder mig om alfajores med dulce de leche fyld, og dem elsker jeg.

  4. Kamilla Vinther skriver

    23. februar 2012 kl. 15:12

    Lækker blog, lækre kage – nom nom nom…

    Men linket til Hr. Strangas skal lige fikses, så det virker 😉 (Ligenu linker det til anneauchocolat.dk/www.strangas.dk)

  5. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 15:19

    Kære Losarinas Mor
    Ja det er en ren fornøjelse 🙂
    Kh Anne

  6. Sofie Rygård skriver

    23. februar 2012 kl. 15:19

    Åh nej, hvor der de karamel-kiks alt for lækre ud! Jeg elsker elsker elsker karamel! Sikke en ven at have 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 15:19

    Kære Line
    Ja, du må kommer herover snart og smage 🙂
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 15:20

    Kære Lejla
    Jeg er sikker på, at de er lige noget for dig også selvom jeg ikke kender alfajores endnu!
    Har dog lige googlet dem – har du selv prøvet at lave dem eller kun smagt dem ude ?
    Kram

  9. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 15:21

    Kære Kamilla
    Typisk, at jeg for en gang skyld kunne adressen i hovedet og bare skrev http://www.strangas.dk – og så virkede det ikke! 🙂 Oh well tak for info, og linket er rettet nu!
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 15:29

    Kære Sofie
    Karamel er nemlig pure love!
    Har du smagt hans saltkaramel ?
    Kh Anne

  11. Jane skriver

    23. februar 2012 kl. 15:55

    Jeg må vist snart en tur til København, og rundt på en turné til alle de steder, du fortæller om. De lyder som en rigtig himmerigsmundfuld…

  12. marie skriver

    23. februar 2012 kl. 16:05

    Elsker elsker ELSKER Niko! Han lavede den mest fantastiske bryllupskage nogensinde til vores bryllup i september.

  13. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 17:17

    Kære Jane
    Næste gang du er herovre, må du forbi og smage 🙂
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 17:17

    Kære Marie
    Det lyder dejligt! Niko skal også lave min bryllupskage, hvis jeg engang skal giftes 🙂
    Kh Anne

  15. Benedikte Capion skriver

    23. februar 2012 kl. 17:21

    For sørensen, en god ven at have sig 😉 mmm, saltkaramel er sååå lækkert!

  16. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 19:50

    Kære Benedikte
    Han er den sødeste 🙂
    Kh Anne

  17. Anne skriver

    23. februar 2012 kl. 21:25

    Er du gal, hvor ser den lækker ud. Jeg E L S K E R karamel. Tag mig med, næste gang du skal ud og besøge Niko 😉

  18. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2012 kl. 21:58

    Kære Maja,
    Hvorfor står der Anne ? 🙂
    Det kan være, at vi skal derned sammen snart ja!
    Kh Anne

  19. Maja skriver

    23. februar 2012 kl. 23:44

    Haha, jeg er åbenbart kommet til at skrive Anne i stedet for Maja. Flot 😀 Jeg tror i hvert fald, at jeg kommer til at drømme om den karamel i nat – den er vist nødt til snart at afprøves 🙂

  20. Luise / sesam, sesam skriver

    24. februar 2012 kl. 15:32

    Uha, hvor lyder det lækkert. Jeg eeelsker saltkaramel – det er en skam, at opskriften ikke lige er til at få fingrene i 😉
    Jeg tænkte på, om det er i orden, at jeg blogger din opskrift på hjemmelavet bounty? De ser simpelthen så lækre ud, at jeg næsten ikke kan vente med at kaste mig over dem 😉
    Tak for en skøn blog!
    Kh
    Luise / sesam, sesam

  21. Anne au Chocolat skriver

    24. februar 2012 kl. 18:23

    Kære Maja
    Heheh det var sjovt! Det kan være, at vi skal have vores første date hos Niko ? 🙂
    Kh Anne

  22. Anne au Chocolat skriver

    24. februar 2012 kl. 18:24

    Kære Luise
    Det kan du tro, at du må! Så længe du linker er alt tilladt 🙂
    Kh Anne

  23. Luise / sesam, sesam skriver

    25. februar 2012 kl. 11:24

    Tusind tak! Jeg skal selvfølgelig nok linke 🙂
    Kh Luise

  24. Sofie Rygård skriver

    27. februar 2012 kl. 14:58

    Jeg har ikke smagt hans saltkaramel nej, men det kan da kun gå for langsomt! 🙂

  25. Anne au Chocolat skriver

    27. februar 2012 kl. 15:32

    Kære Sofie
    God god god indstilling 🙂
    Kh Anne

  26. Susanne skriver

    18. marts 2012 kl. 10:55

    kære Anne
    jeg nyder dine indlæg og opskrifter og hvor må det have været paradis at være på chokoladefestival – jeg kunne desværre ikke.
    Men jeg tror aldrig jeg lærer at sætte pris på lakrids i kombination med chokolade; mine smagsløg er meget konservative og når jeg har lyst til chokolade bliver jeg vildt skuffet, hvis der er lakrids i.
    Og en anden sag – der er ved at snige sig en fejl ind i omtalen af gelatine – måske er det Mette Blomsterberg, der er medvirkende årsag – hun omtaler det konsekvent gelaNtine
    kh Susanne

  27. Mads Collin skriver

    19. september 2012 kl. 03:12

    Macaron udtales og staves macaroon i Den Store Bagedyst.

    Det er bare så forkert, da selv amerikanere og englændere forbinder en macaroon med en kokosmakron, mens den franske “mandelburger” udtales med kort nasaleret o.

    GelaNtine og macarOOON, omg, haha….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap