Her på denne St. Bededag afholder jeg en sød konkurrence for jer. Som I nok kan se på billederne, drejer det sig om de dejlige 1 kg poser fra Valrhona, som pr. 1. maj har kunnet købes i Danmark. Ord kan ikke beskrive, hvor begejstret jeg er for deres eksistens, og jeg har været så heldig at få lov til at give fem af jer mulighed for at vinde en pose hver. Men mere om det lige om lidt.
Først vil jeg gerne fortælle jer lidt mere om den franske Valrhona chokolade, som I har set uendeligt mange gange her på bloggen, da den er og bliver min foretrukne chokolade i køkkenet.
Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig, som jeg jo med stor choko-iver og et bankende hjerte besøgte et par dage ultimo november 2011. Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden. Siden midtfirserne har Valrhona dog også haft et særligt sødt fokus på de almindelige forbrugere og chokoladeelskere verden over. To år før jeg blev født – perfekt timing hvis jeg selv skal sige det! : )
Valrhona kom dog først til Danmark i starten af halvfemserne med hjælp fra Chokoladeselskabet. Siden 1995 har Chokolade Compagniet været den danske importør af denne franske chokolade.
Valrhona vælger kakaobønner af højeste kvalitet direkte på udvalgte kakaoplantager af egne folk. Det er plantager, hvor man hverken bruger sprøjtemidler eller pesticider. Når bønnerne er soltørret (jeg vil gerne snart lave et indlæg for jer med noget à la ”fra bønne til chokoladebar” som titel), bliver de transporteret til Tain-l’Hermitage, hvor de efter endnu flere kvalitetstests indgår i chokoladeproduktionen på de to Valrhona chokoladefabrikker i Tain.
Indtil nu har de private chokoladeelskere kun rigtig haft mulighed for at købe de lækre Grand Cru chokolader i de klassiske 200 g barer og pladerne på 70 g til brug i køkkenet. Det har naturligvis også sin charme selv at hakke chokoladen, og så er der også noget særligt ved at stå med sådan en chokoladebar i hånden.
Men nu kan man altså også som helt privat chocoholic købe 1 kg poser med de såkaldte fèves (I kan se Caramélia fèves på nederste billede) herhjemme. Valrhona har lanceret fem af sine chokolader i 1 kg poser i Danmark. De fire af dem kender I garanteret. De mørke chokolader Guanaja 70% og Caraïbe 66%. Den lyse Jivara 40 % og den hvide Ivoire 35%. Nyheden er den lyse og karamelagtige Caramélia 36%. Som tidligere nævnt kan jeg næsten ikke beskrive med ord, hvor glad jeg er for, at man nu kan købe disse 1 kg poser rundt omkring i landet i udvalgte specialforretninger og Salling og vist også Magasin. Fèves er nemlig fantastisk nemme at arbejde med i køkkenet. De fleste gange er de lige til at smelte uden at hakke. Og så er de jo også lige til at spise af, hvis man lader sig friste. Jeg kan godt afsløre, at det tit er sådan, at jeg får mit daglige chokoladefiks. Altså ved at stikke hånden ned i posen!
Normalprisen for disse poser med 1 kgs kærlighed er 299 kr., men i maj måned kan man købe dem for 249 kr.
Til de af jer som endnu ikke har haft fornøjelsen af at smage Valrhonas chokolader, har jeg lavet et lille opsummerende skriv om de fem chokoladers smage uden at gå i deltaljer med kakaobønner og ophav. Det vil jeg dog også snart gerne gøre i et separat indlæg. Jeg prøver at holde mig lidt neutral i chokoladegennemgangen, men jeg elsker alle fem chokolader! Måske I med denne lille beskrivelse er bedre rustet til at vide, hvilken én I skal gå efter i konkurrencen : )
Guanaja 70 % er Valrhonas første Grand Cru chokolade og verdens allerførste 70% chokolade, da den blev skabt i 1985. Den er bitter og elegant med en klassisk smag af chokolade og har adskillige varme og intense smagsnoter. Nogle mener, at den har verdens længste chokolade eftersmag. Caraïbe 66 % er en fløjlsblød og velbalanceret chokolade med en let syrlighed og sød bitterhed, rig på en elegant og rund chokoladesmag og med noter af tørret frugt og ristede nødder. Jivara 40 % er en cremet og blød mælkechokolade med en markant chokoladesmag og spændende noter af vanille og malt. Ivoire 35 % er en delikat og cremet hvid chokolade med en fin smag af frisk mælk og vanille. Caramélia 36 % er en blød, rund og gavmild chokolade rig på mælket smag og intense cremede karamelnoter.
Sidstnævnte nye lyse karamelchokolade kommer I til at se mere af på bloggen snart!
Men nu er det vist også på tide, at jeg vender tilbage til konkurrencen. Det er fantastisk simpelt: I skal vælge hvilken den af chokoladeposerne, I helst kunne tænke jer at vinde og så fortælle mig, hvad I vil bruge den til at lave af søde sager. Det kan være kager, desserter, fyldte chokolade, smørepålæg, listen er sød og lang.
Jeg trækker fem vindere, som hver især har valgt en forskellig pose chokokærlighed søndag den 6. maj kl.21! Jeg glæder mig til at læse jeres kreative idéer : )
Mariehaugely skriver
Uhm, for en dejlig, dejlig konkurrence! Jeg elsker chokolade og især af den bitre mørke slags. Guanaja er derfor min foretrukne variant i præmiepuljen. Jeg ville bruge den til en intens, bittersød og syndig chokolademousse, som jeg ville servere sammen med en sød rabarberkompot med et strejf af vanille. Bliver det noget tilovers, vil jeg bruge det som overtræk på en god mazarinbund og komme vanillecreme og halve danske jordbær ovenpå. Klassisk og skønt. Simpelthen. Og så er der vist også dømt intens sommerdessetlykke og chokoladesukkerchok.
Mathilde skriver
Hej Anne!
Jeg vil rigtig gerne vinde Guanaja. Hvis jeg vinder skal jeg helt sikkert lave en masse brownies til min familie. Jeg elsker virkelig en god brownie, men har ikke kunne finde en opskrift som har givet et godt resultat..måske skulle jeg næste gang lave en af dine “chokolade ballader?” De ser i hvert fald virkelige gode ud! Jeg tror både jeg vil lave brownie barer og brownie is. Jeg er nemlig hel vild med ben og jerrys brownie is, så jeg kunne godt tænke mig at lave den fra bunden selv 🙂
F. Madsen skriver
Hey Anne,
Jeg ønsker at vinde Caraïbe 66 %. Og af den vil jeg prøve at lave chokolademousse… uhm.. en all time favourite 🙂
God bededagsferie “. “
marie skriver
Hej søde anne!
Jeg vil mægtig gerne vinde Caramelia til at lave en overraskelsesdessert til min mand på hans fødselsdag her d. 21 maj! Han elsker nemlig chokolade næsten lige så meget som mig, og jeg ved, at han elsker chokolademousse-kager! Så jeg vil lave en mørk og saftig brownie bund og så en skøn mousse med carameliaen ovenpå – og et lille lys! så tror jeg han bliver rigtig glad 🙂
heidi skriver
Jeg ville bruge den hvide chokolade til en hvid chokoladeis med jordbær – og det der ikke bliver brugt til is, skulle nok i en cheesecake. Og var der stadig rester – så ville en hvid chokolademousse med friske bær nok ikke være så skidt 🙂
GitteChristine skriver
Jeg vil gerne vinde Caramélia 36 og tror måske jeg vil bruge den til en gang chokoladefondue.. 🙂
Malene Matzen skriver
Præcis hvis af dem jeg helst ville vinde, kan jeg virkelig ikke udpege! Men jeg ville bage en dejlig chokoladekage, da det faktisk er en af de eneste kager, jeg kan lide!
Jeg har faktisk aldrig smagt chokolade derfra, men det kunne da være lækkert at prøve!
Malene skriver
Hmm, man bliver vist bare én i rækken med alle de kommentarer, men jeg tager chancen: Jeg vil smelte Guanaja 70 % ud over mit bananbrød, mine flapjacks og andet der trænger til et (choko-) pift, putte gode solide stykker i mine choko-muffins og bare spise et stykke (hver gang) jeg kommer forbi posen. Der er til mange gange med sådan et kilo (!) chokolade. Nu blev jeg da lige lækkersulten…
Jane Tvede skriver
hvis jeg vinder vil jeg bruge chokoladen til nutella som jeg selv laver det giver den perfekte og bedste smag, ellers vil jeg bruge den til nogen af mine ynglings opskrifter der ville den passe super godt i
<3<3 Deler meget gerne jeres smukke budskab med alle og håber at være den heldige der vinder <3<3 God Weekend <3<3
Trine K skriver
Fremragende konkurrence – godt med chokolade 🙂
Ville rigtig gerne vinde Guanaja 70 %, i så fald ville jeg lave flødeboller overtrukket med god chokolade – Det plejer altid bare at være billig chokolade, men der er virkelig stor forskel, så kunne være skønt med noget ordentligt.
Nikoline skriver
Jeg hopper også på Guanaja 70% :). Elsker at lave varm chokolade så en hel del ville gå dertil, men der skal helt klart også bages nogle virkelig lækre og moshi brownies! til sidst vil jeg også forsøge mig med iskakao til de varme dage, og evt en omgang is :). – en ordentlig omgang ! 😉
Frederikke skriver
Uh, Anne, for en skøn konkurrence og for en en SKØN nyhed, at vi almindelige chokoladesyndere nu også kan købe 1kg-poserne 🙂
– Jeg ville rigtig gerne slå chokoladefingrene i Guanajaposen – og med den lave den chokoladekage, Claus Meyer har opkaldt efter den – nemlig Guanaja 1502 (så vidt jeg husker) i bogen “Chokolade”, som er fra før hans kæmpe berømmelse.
Jeg lavede kagen første og eneste gang til min mors 50-års fødselsdag for 7 år siden – da jeg selv var 13 – det var en stor oplevelse, og et stort projekt at kaste sig over, men jeg nød det, og kagerne (!) blev en kæmpe succes – samtlige 20 gæster roste mig meget 😀
– Denne chokoladefantasi ville det være fantastisk at kunne genoplive!
Der burde også lige være nok til denne meget tunge kage (med kakao-makronbunde, kakao-genoisebunde, chokoladesabayonne, kakaosirup og så en chokoladeflødeskum som topping – alt med Guanaja som Leading Star).
Ville også pryde så meget på hylden i min nye lejlighed 😉
Kærlig hilsen Frederikke
Eeyorenyk skriver
Det må vist være en Caraïbe 66 % der passer bedst til mig … Og den ville i så fald helt komme til sin ret, her senere i maj hvor jeg holder store bagedag med min bedste veninde, som deler samme kagepassion som mig. :p Så der skulle vi nok kunne få noget godt ud af den. Ellers ville chokoladen også gavne til sommer, som pynt på lækre sommerkager og ikke mindst som lidt ekstra lækkert i den klassiske jordbærtærte. Mmm … 🙂
anna skriver
jeg ville helst vinde Guanaja 70 %, og så ville jeg bruge chokoladen til min svigerfars fødselsdag her i juni måned, der har jeg nemlig lovet at lave 160 cupcakes, og så kunne det jo være lækkert med noget rigtig god chokolade i, jeg skal blandt andet lave en med chokolade, og brombær.
Helene skriver
Den hvide Ivoire, som skulle bruge til cheese-cake-kugler. En skøn ældre opskrift fra Irma, hvor hvid-chokolade-ostecreme m blåbær rulles til kugler og trilles i knuste ingefær-kiks, smager fantastisk…
Resten skulle i en af dine dejlige hvide brownies, måske tvistet med at putte oreos i.
Anette RH skriver
Jeg ville helst vinde Jivara, jeg ikke så meget til det bitre chokolade. Hvis posen ville holde så lang tid ville jeg bruge det til en kage til min datters fødselsdag i August.
Gurli Iversen skriver
Har fået nogle fantastisk fine løstfrosne hindbær fra min mors have. De skal laves til en dejlig hindbæris på en rigtig god maskine, som jeg har fået lov at låne. Dertil kunne jeg tænke mig at lave en flotlet hvid mousse med Ivoire 35 %. Uhm min familie vil elske det.
Kaur skriver
Jeg ville vælge en pose Caraïbe og bage en masse Sachertote oog Gâteau Marcel til min kære familie 🙂
Mette skriver
Åh, hvilken choko-lykke! Jeg er ville lave panne cotta med den hvide chokolade og servere den med råsyltede rabarber eller rabarberkompot. Men umm, Caramélia lyder nu også fristende! Den ville jeg slet ikke kunne holde fingrene fra, så den ville jeg nyde sammen med gode kopper cappucino 🙂
Anna skriver
Det er et svært valg… Jeg er en stor fan af ALLE slags chokolader… Jeg tror dog at jeg vil vælge Caramélia. Jeg er en STOR fan af all-time klassikeren chokolademousse, så den kan vi nok ikke komme uden om. 🙂 Ud over det ville jeg lave chokolade muffins med chokolade ganachefyld (prøve at lave en blanding af hvid og mørk chokolade), evt. nogle hjemmelavede fyldte chokolader og lidt forskellige friske bær dyppet i chokolade… Hav en god Weekend!
Marie skriver
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde en pose Guanaja 70 %, så kan jeg kan tygge lidt på eftersmagen. Og så ville det være lækkert med noget god chokolade til en god chokoladekage – ikke så ‘fancy’ men en sikker klassiker 🙂
Mette skriver
Jeg krydser fingre for, at jeg vinder en pose af den lækre Caraïbe, og hvis jeg gør, vil jeg uden tøven sende den videre til min super seje søster! Hun er netop startet som bagerelev og kan slet ikke få nok af kager og desserter, så hun kreerer altid noget nyt og spændende, når jeg kommer på besøg 🙂
For mig er det utrolig inspirerende at se, hvordan hun søger efter den perfekte opskrift og har tålmodighed til at bruge flere dage på at bage en lækker chokoladekage. Men endnu mere imponeret er jeg over hendes evne til ikke at overdrive en kage eller dessert, der er altid balance mellem de forskellige elementer på tallerkenen, og jeg er derfor sikker på, at hun vil kunne skabe mange lækre søde sager af sådan en pose.
Jeg håber, hun vil lave en af mine favoritter: saftige marcipan-muffin med fløjlsblød ganache på toppen, en sprød smørbagt mørdejstærte med det lækreste chokoladefyld med hjemmelavet parfait til eller små jordbærtærter med danske jordbær og en syndig vanillecreme.
Annika skriver
Hold da op… hvor bliver man da fristet sådan en søndag morgen.
Selv bruger jeg mest chokolade til kage, is, spise og fx chili con carne.
Hvis jeg skulle vælge en af dem hmmm.. ville det være svært, ville nok blive lykkelig uanset hvilken af dem det var, og ville lave det der vil være egnet til det. Min bror ville være lykkelig for en Dooley-is med Ivoire, mens jeg selv nok ville mene at Caraïbe eller Caramélia ville være bedre.
Skulle jeg vælge blot 1 smag, så måtte det nok ende med Caraibe.
Jenny skriver
Carabibe, er og vil altid være mit første valg.
Tænkte først på at genskabe nogle af de fantastiske chocolade ting fra Locanda Locatelli i London, men da de er en hyllest til Amedei chocolade, går det nok ikke. I stedet bliver det den kiksekage, som Mette havling har lavet til chocolade selskabet.
Charlotte Christensen skriver
Jeg vil super gerne vinde Caramélia – Så skal der laves brownies a la karamel 🙂
Det må absolut være et super godt tilbehør, til en kop friskbrygget kaffe… Uuuhhmmmmm 🙂
Det er forresten nogle fantastisk gode konkurencer du laver!! 🙂
Jette Lebahn skriver
Serviceoplysning: Har lige købt dem til 200 kr/kg i Salling (Ålborg) 🙂
Simone skriver
Jeg vil vælge Guanaja 70% og prøve at eksperimentere lidt med at lave fyldte chokolader 🙂
Jeg har længe ville prøve at lave chokolader med pistacie, måske med noget appelsin/citron-agtigt fyld eller måske noget med bær. Nu er det jo ved at være sommer, så synes det skal være noget friskt der ikke bliver for tungt!
Måske skulle jeg have valgt at lave dem med Caraïbe i stedet, men jeg elsker virkelig MØRK chokolade. Elsker generelt bare chokolade, men synes nogengange fyldte chokolader de bliver for søde så derfor vil jeg prøve at lave mine egne fyldte, MØRKE chokolader 🙂
Helle N skriver
Åh, hvor de lyder lækre alle sammen!
Jeg tror dog, at jeg vil vælge Jivara.
Jeg er ret vild med cheesecakes lige for tiden, så jeg ville (i hvert fald) lave en chokoladecheesecake og så toppe med lidt sur/sød rabarber – UHM!
Derudover kunne det være super lækkert at lave en lys, cremet chokoladeis – så min ismaskine komme komme i sommerstemning!
gitte blinkilde skriver
Elsker chokolade – vil vælge Caramelia 36 og jeg ville lave cookies, brownies og hjemmelavede guldkarameller 🙂
Kathrine skriver
Jeg vil gerne vinde Caraïbe, da den er min yndlings. Med så meget chokolade kan man jo lave mange lækre kager. Tror jeg ville lave en udgave af din chokoladeballade. Den har jeg kigget på mange gange.
Simone F skriver
Jeg elsker chokolade og karamel blandet sammen, så min ønskede variant må være Caramélia. Det skal benyttes til at bage nogle lækre muffins eller cookies til min læsegruppe når vi nu sidder og kæmper de næste fire uger. Tror det vil vække lykke 🙂
Søren Sørensen skriver
Hej Anne
Jeg har længe gået og tænkt over at lave en chiligryde med chokolade i. Det skal være en god mørk og kraftig chokolade, så jeg tror at Caraïbe 66 % ville være et godt valg. Også fordi du skriver at den har ristede noter og tørret frugt noter, og det tror jeg ville passe godt sammen med en stærk chili gryde. Ud over det ville jeg lave nogle muffins. Det skulle være chokolade og peanutbutter lags muffins, som helt sikkert ville blive rigtig smukke at se på, med skiftevis lyse og mørke lag af lækkerhed. 😀
Skulle jeg være heldig at vinde, ville det også blive mit første møde med Valrhona chokolade, med mulighed for at udvikle et sandt kærligheds forhold. 😉
Mvh Søren
Sara Hetland skriver
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde en pose Caramélia.
Så ville jeg helt bestemt give dine fine kiks med caraméliafyld et forsøg 🙂
lone skriver
Er vild med chokolade, så svært at vælge kun een. 😉
Guanaja 70% smeltet på en lækker chokoladekage…mums
Caramélia 36% lige til at nyde sammen med de yderst heldige gæster. 🙂
Maria Duerlund skriver
Yum yum, en lækker konkurrence! Jeg vil rigtig gerne vinde Caraïbe 66 % og bruge chokoladen til årets første jordbærtærte med en lækker, svampet chokoladebund, vaniljecreme og jordbær på toppen. Dét er bar’ kræs!
Kirsten Aakerman skriver
Uhm hvor bliver man lækkersulten.Hvis jeg var heldig at vinde ville jeg gerne prøve Guanaja 70% .Min datter må ikke få chocolade med mindre % ,og denne lyder sa helt vildt lækker. Ville prøve at smelte lidt af den og dyppe jordbær i det.
Camilla skriver
Åh, hvor skøn en konkurrence! Den hopper jeg med på 🙂
Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg elske at kaste mig over den hvide Ivoire. Med den kunne jeg lave den ultimative kage til min søde veninde, der har en svær forkærlighed for Christianshavnertærten fra Lagkagehuset.
Gennem mange nænsomme og sansende mundfulde har netop den kage har jeg forsøgt at afkode den og lade mig inspirere til at lave min egen udgave. Og nu har jeg vist ramt den 🙂
‘Katrines Nørrebrotærte’ er en lille, rund kage med en marengsluftig bund af hakkede hasselnødder, æggehvider og flormelis, der bages til den er fast og let krakelerende på toppen.
Ovenpå bunden smøres et gavmildt lag af en hvid chokoladesmørcreme, hvor Ivoire chokoladen er den helt centrale ingrediens. Cremen er inden da rørt op med en syrlig rabarberkompot, der skal give modspil til den søde chokolade. Kagen stilles på køl, før den til sidst skal kagen pyntes med friske bær i sæson og ja, så skal den på et fint fad og med på besøg hos søde Katrine, hvor den sikkert bliver nydt i en ruf. Jeg glæder mig allerede 🙂
Trine skriver
Der er chokolade – og så er der Valrhona. Jeg er total chokofantask og Valrhona er min absolutte fiksering. Jeg har prøvet stort set alle de forskellige chokolader valrhona fører som 200g barer, men har endnu aldrig hørt om Caramèlia, så den må jeg simpelthen have fingrene i. Og med et helt kg (!) kan man lave uanede mængder af lækkerhed. Derfor ville jeg straks kaste mig ud i en desserttallerken (jeg ELSKER at lave og spise desserter – allerhelst indeholdende chokolade). Med dette lille lækre produkt ville jeg selvfølgelig udforske karamelsmagen – smager den lige så meget af karamel, som f.eks. manjari smager af bær er det et mirakel! Nå, men desserttallerken: Først en lækker lille chokolademørdejstærte med trøffelcreme og karamellliseret banan, så en fennikel macaron m. chokoladekaramelganache efterfulgt af en fast moussekage med mangopuré på toppen så en trøffel med sesamganache overtrukket med hvid chokolade og pyntet med sort sesam og slutteligt en espresso-chokolade mousse.
ÅH! Det ville være så fantastisk!
Lige et tillægsspørgsmål: fører de disse i Magasin eller skal jeg gennem Chokolade Compagniet??
Mange hilsner
Trine
Malene R skriver
Jeg kunne godt tænke mig at vinde en pose Guanaja, da jeg er vild med mørk chokolade, og det meste af chokoladen vil nok derfor blive spist som den er 🙂 Derudover kunne jeg godt forstille mig at bruge lidt af chokoladen i en lækker chokoladekage, som er rigtig god til vaniljeis, og måske jeg også vil eksperimentere lidt med nogle fyldte chokolader, når nu der er et helt kilo at gøre godt med 🙂
Marie skriver
Uhmmm! Kunne – lige som Sara – også rigtig godt tænke mig at afprøve din opskrift på kiks med Caramélia-ganache. Krydser fingre!! 🙂
Pernille skriver
uh, jeg ville elske at vinde Caraïbe 66 %! Jeg er så vild med chokolade, men har faktisk aldrig smagt Valrhona!
Jeg tror jeg ville bage de lækreste chokoladeboller eller en lækker banankage med denne skønne chokolade. Højest sandsynligt, vil der er også gå et par stykker til at prøvesmage mens jeg bager 😉
Jeg krydser mine fingre!!
Hilsen Pernille.
camilla rasmussen skriver
lækkert.. vil rigtig gerne smage det chokolade..kunne tænke mig den lyse udgave:)
jeg ville lave mig en drømmekage med chokolade fyld.. det smager bare mums…
Nynne Lauritsen skriver
Hej Anne
Virkelig dejlig blog du har! Jeg elsker også chokolade og jeg ville blive frygtelig glad for at vinde Caramelia 36. Den skulle bruges til at lave små chokolade kager med flydende midte, de er bare så gode. Tror det vil være perfekt med smag af karamel (og selvfølgelig en dejlig vanilje is til) 🙂
Hilsen Nynne
Annesofie Kjeller Larsen skriver
UHM!!! 1kg Valrhona Chokolade!!! Hvor lækkert!!! Jeg vil vælge en klassiker som Guanaja 70 %. Den kan man bruge til mange forskellige desserter. Den er mægtig som chokolade overtræk på flødeboller eller i konfekt eller til mousse 🙂 <3
Fingers crossed!!!
Venlig hilsen
Annesofie
Dorthe Køster skriver
Årh, mums – den lyse og karamelagtige Caramélia 36% til lækre flødeboller!
Lena skriver
Fantastisk konkurrence…
Jeg vil gerne vinde Caraïbe 66 %. Jeg ville bruge noget af den til overtrække hjemmelavede bounty. Det gjorde jeg til jul og uhm det var lækkert.
Vh
Lena
Jan K. skriver
Jeg er lige begyndt at bage tærter og har allerede lavet dem med fyld af æbler, Kiwi, Banan, Blommer, Kirsebær, altså alt muligt spænnende fyld, Jeg blev omgående afhængig af tærter og har suppleret med Marcipan, Kanel, Syltet Ingefær og Mørk Chokolade og til Blomme og Kirsebær tærten et skvæt lækker Mørk Captain Morgan Rom, så derfor kunne Jeg godt tænke mig, at gå efter, Guanaja 70 % p.g.a. den efter sigende har verdens længste chokolade eftersmag, det kunne Jeg godt tænke mig, at prøve og supplere mine tærter med ;o9
Signe Liv skriver
Hej Anne.
Jeg ville elske at lege med caramélia. Jeg elsker elsker elsker karamel og denne chokolade med karamelsmag lyder helt vidunderlig! Jeg ville lave en chokolademousse af denne chokolade med karamelstykker og karamelsauce på toppen, en perfekt dessert i mine øjne!
Håber meget jeg vinder (:
Christina Michelle Jensen skriver
Hvis man havde den hvide Valhrona kunne man bage en svampet bund baseret på mandelmel, som man så kunne overtrække med en hvid chokoladecreme. Til kagen kunne man lave jordbær og banan marineret i lime.
Olivia B. skriver
uuuhm! Jeg har hørt så meget godt om Valhrona chokoladerne, og desværre fås de ikke her, hvor jeg bor.. Men hvis jeg nu var så heldig at vinde, ville jeg vælge Guanaja 70 %, primært fordi jeg elsker mørk chokolade! I fødselsdagsgave fik jeg en af Mette Blomsterbergs bøger (“Blomsterbergs søde sager”) – hun bruger kun Valhrona chokolade. – Så jeg ville helt sikkert bruge chokoladen på nogle af Mettes lækre lækkerier! 😉