E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Prinsesstårta hos Frk. Kræsen

23. februar 2013 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

I dag får I lidt stemningsfulde billeder fra sidste lørdags søde seance hjemme hos kære Linn aka. Frk. Kræsen , som bød på svensk prinsesse-kagekærlighed en masse. Vi var nemlig i køkkenet hele eftermiddagen og lavede Prinsesstårta, som eftersigende skulle være lidt af en institution i det svenske søde køkken.

Vi bagte svampede og luftige lagkagebunde, kogte en fløjlsblød og vanilleprikket kagecreme og en syrligt sød og mega rød hindbærkompot. Vi lagde herlighederne sammen og pyntede kagen med et lag grøn marcipan. Prinsesstårta ligner lidt en forvokset kajkage og smager skønt med en kop kaffe serveret til.

Har I smagt Prinsesstårta nogensinde? Opskriften finder I lige her hos Frk. Kræsen 🙂

Ps. Min mor har lige gjort mig opmærksom på, at den svenske prinsesse Estelle fylder 1 år i dag – det er da pudsigt!

Skrevet i: Uncategorized Tags: Frk. Kræsen, hindbær, kagecreme, kajkage, konditorcreme, Prinsesstårta

Previous Post: « Agen svesker dyppet i chokolade og kokos
Next Post: HELT honning med ingefær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Amalie H. skriver

    10. april 2013 kl. 08:18

    Hvor er den lækker og fin!! Er det flormelis, der er strøget henover? Jeg synes faktisk kagen er direkte smuk og det er virkelig fint med den lyserøde rose og hindbær kompotten til den gule overflade. MUMS MUMS siger jeg bare:) Så kunne jeg d godt indføre at fejre den svenske prinsesse:)

  2. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2013 kl. 12:55

    Kære Amalie
    Tak for en super sød og rar kommentar.

    Det er nemlig flormelis ja og kagen var skøn og smuk.

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap