E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Prinsesstårta hos Frk. Kræsen

23. februar 2013 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

I dag får I lidt stemningsfulde billeder fra sidste lørdags søde seance hjemme hos kære Linn aka. Frk. Kræsen , som bød på svensk prinsesse-kagekærlighed en masse. Vi var nemlig i køkkenet hele eftermiddagen og lavede Prinsesstårta, som eftersigende skulle være lidt af en institution i det svenske søde køkken.

Vi bagte svampede og luftige lagkagebunde, kogte en fløjlsblød og vanilleprikket kagecreme og en syrligt sød og mega rød hindbærkompot. Vi lagde herlighederne sammen og pyntede kagen med et lag grøn marcipan. Prinsesstårta ligner lidt en forvokset kajkage og smager skønt med en kop kaffe serveret til.

Har I smagt Prinsesstårta nogensinde? Opskriften finder I lige her hos Frk. Kræsen 🙂

Ps. Min mor har lige gjort mig opmærksom på, at den svenske prinsesse Estelle fylder 1 år i dag – det er da pudsigt!

Skrevet i: Uncategorized Tags: Frk. Kræsen, hindbær, kagecreme, kajkage, konditorcreme, Prinsesstårta

Previous Post: « Agen svesker dyppet i chokolade og kokos
Next Post: HELT honning med ingefær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Amalie H. skriver

    10. april 2013 kl. 08:18

    Hvor er den lækker og fin!! Er det flormelis, der er strøget henover? Jeg synes faktisk kagen er direkte smuk og det er virkelig fint med den lyserøde rose og hindbær kompotten til den gule overflade. MUMS MUMS siger jeg bare:) Så kunne jeg d godt indføre at fejre den svenske prinsesse:)

  2. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2013 kl. 12:55

    Kære Amalie
    Tak for en super sød og rar kommentar.

    Det er nemlig flormelis ja og kagen var skøn og smuk.

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap