E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Silles muffins med æble og kardemomme

29. april 2011 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Da jeg havde været til min lille kusine Astas 4 års fødselsdag og spist hendes lækre forårslagkage for efterhånden to uger siden, endte jeg min aften på The Coffee Collective (big surprise!) sammen med søde Sille, som jeg lavede eskapader udi i lakrids med sidste weekend. Sille havde bagt skønne små æblemuffins. Selvom jeg på det tidspunkt var mættet med søde sager, kunne jeg ikke holde igen. Jeg måtte smage. De små muffins var luftige men saftige, proppet med små fine stykker af æbler og krydret med kardemomme. Uhm! Det var en sand fornøjelse at sætte tænderne i den lille søde sag og drikke en af Kollektivets super kaffer, som Christian lavede.
For mig er æble-kanel den klassiske kombination, men jeg kan love jer for, at kardemommen (som jo også er et “varmt” krydderi) gjorde det strålende sammen med de let syrlige æbler. Tak for kage, Sille 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: æblemuffins, kardemomme, muffins, The Coffee Collective

Previous Post: « Variation over lakrids
Next Post: Kaffe-is-spisning med fødevarekemikeren og Danmarks bedste barista »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Daisies skriver

    29. april 2011 kl. 14:21

    De lyder meget laekre, dem har jeg lyst til at lave. Har du mon en opskrift ogsaa ?Venlig hilsen Daisies

  2. Lone Tingskou skriver

    1. maj 2011 kl. 09:03

    Opskrift tak!!!
    Det lyder for lækkert.

  3. Anne au Chocolat skriver

    1. maj 2011 kl. 20:45

    Kære Daisies og Lone
    Sille brugte Rikke Grybergs grundopskrift på muffins og tilsatte stykker af æble og kardemomme – og også kanel (havde jeg lige glemt) 🙂

  4. Marie Louise skriver

    2. maj 2011 kl. 15:14

    Umm! De ser virkelig lækre ud!

    p.s. nu er vi ikke alle, der lige kender Rikkes grundopskrift på muffins – så hvor kan man finde den? Uden at skulle ud og investere i en kogebog el. lign. (;

Trackbacks

  1. Silles muffins med æble og kardemomme siger:
    29. april 2011 kl. 12:01

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap