Jeg hopper lige ud af barselsboblen for en stund og checker ind i blogland med en konkurrence. Dejlige Kaj på 8 uger sluger al min tid og forærer mig til gengæld en masse kærlighed, pludren og babysmil. Når der kommer lidt mere rutine på hverdagen, har jeg i sinde at servere mange flere søde sager for jer igen.
I dag byder jeg i stedet på en chokoladerig konkurrence i samarbejde med min arbejdsplads Chokolade Compagniet, hvor vinderen kommer i selskab med den lækreste dessertmand. Den 12. marts inviterer min gode ven dessertkokken Nikolaos Strangas sammen med Valrhona til en aften i chokoladens tegn. På et 4,5 timer langt chokoladekursus vil Strangas trin-for-trin guide igennem de lækreste påskekreationer med chokolade så som påskeæg og den dejligste påskegule og syrligt søde citrontærte med hvid chokolade. Lyder det ikke himmelsk? 🙂
Jeg er så heldig at få lov til at udlodde en friplads til chokoladekurset, og hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om en håndfuld timer i chokoladeselskab med Strangas, skal I blot skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker en vinder søndag den 22. februar kl.15. Konkurrencen er forbi, og vinderen blev Malene Hallas, som har fået besked 🙂
Læs mere om kurset her. Der er i øvrigt stadig ledige pladser.
Marianne Holst skriver
Jeg håber du nyder din barsel. Den tid man har mens de er små forsvinder alt fir hurtigt.
Jeg ville ææælske at komme på chokoladekursus. Mums
Sofie E. skriver
Et chokoladekursus ville bestemt lysne op i min knapt så søde hverdag der lige nu kun står på fysik og kemi. Timerne forstyrres kun af overdådige billeder fra Instagram fra chokoladekongen Hr. Strangas og chokoladedronningen!
Lad det blive mig!
Gitte H skriver
Uh, det vil jeg gerne vinde!
Signe Hedegaard Jensen skriver
Sikke en fantastisk konkurrence – hvem vil ikke gerne på sådan et kursus
Nanna broe skriver
Tak for din inspirerende blog! Flot og alt for fristende!
Jeg vil sætte stor pris på at få muligheden for at få tips fra selveste ham! Sikke en mulighed!
Jeg bruger selv meget (det meste) af min fritid i mit køkken på mad og søde sager, hvilket virkelig er en stor passion for mig.
Krydser fingre for at være den heldige denne her gang!
God solskins dag!!
– Nanna
Maria B skriver
Jeg er kæmpe fan er både dig og Strangas, og et chokoladekursus ville være intet mindre end interessent, sjovt, super hyggeligt og uden tvivl også mega lærerigt. Plus det ville være skønt med et afbræk fra bachelorskrivningen 🙂
Laura skriver
sikke en fantastisk mulighed, som en chokoholic som jeg nødigt vil gå glip af!
De bedste hilsner til dig og nuttede Kaj!
Nanna Olin skriver
Wauw, et chokoladeselskab, som jeg ville elske at vinde!
Patrycia Zaporowski skriver
Det her er noget jeg SKAL vinde 🙂 🙂 🙂
Ville være helt perfekt!
Katrine skriver
Hej Anne!
Hvilken fantastisk konkurrence som jeg bare MÅTTE deltage i. Jeg krydser fingre, og håber at kunne servere lækre påske-kreationer i år! 🙂
Jette Rosendal skriver
Lyder som et fantastisk kursus 🙂
Venlig hilsen
Jette
Simone skriver
Hej Anne
Det ville da være super fedt at komme lidt væk fra alle studiebøgerne og lærer lidt om chokolade. Er selv ikke verdensmester i temperering af chokolade endnu, men det er jeg ret sikker på at Strangas vil kunne hjælpe mig med!
Tabita Lorentzen skriver
Jeg elsker at følge dig på insta. Dette ville jeg gerne vinde:-)
Louise Bager skriver
Hvilken konkurrence… Vil SÅ gerne på chokoladekursus hos dessertmesteren – er kæmpe Strangas fan.
Tak for inspiration og en fantastisk blog.
/Louise
Liv Kaaring skriver
Kunne være super fedt at komme til chokoladekursus! Jeg har ingen erfaring med at lave smukke kreationer af chokolade, så derfor kunne det være meget lærerigt! 🙂
monica skriver
Kunne virkelig være sjovt at prøve. God dag til dig.
Helle Lyskjær skriver
Hej Anne
Elsker at følge dig på Instagram og synes det er nogle fantastiske kager du laver. Jeg ville blive virkelig glad hvis jeg fik mulighed for at komme på dette chokoladekursus.
Sarah Sidenius skriver
Jeg ville elske at komme med på det kursus! Chokolade og Strangas så bliver det ikke meget bedre! 🙂
Marie / krøllerier.dk skriver
Ohøj i barselsland – sikke en præmie. Jeg krydser fingrene og stiller mig op i køen.
Mvh Marie
Aino Andersen skriver
Det vil jeg så gerne- lyder som en fantastisk lærerig oplevelse 🙂
Ninna Maria skriver
Selv om jeg bor i Århus og helt sikkert burde være på studiet den dag til undervisning, vil jeg til enhver tid rive en dag ud af kalenderen, for at komme på chokoladekursus hos selveste Strangas! Det ville på alle måder være fantastisk – intet mindre!
I øvrigt, tak for mange gode bagetips og inspiration – jeg har lært meget af jeres smukke bog!
Kh
Marianne skriver
Åh, det ville da være en perfekt optakt til påsken og et godt afbræk i al overarbejdet i øjeblikket 🙂 #wannawinit
Laura skriver
Wauw – det er da lige noget for mig! Hvis jeg vinder skal du med, så vi kan mindes vores første søde chokoladekursus hos Grigo ;).
Du er savnet, jeg skal snart se sig og Kaj igen.
Det ville være en kæmpe gave at lære fra masteren Strangas
Sofie skriver
Jeg håber, du nyder din barsel
Jannie skriver
Det lyder jo alt for lækkert – Krydser fingre for en plads på kurset!!
Nyd barslen med en ekstra kage 🙂
Rebecca Kring Hansen skriver
Uii, det ville jeg gerne vinde. 🙂 krydser mine fingre!
Kristian Arnt Jensen skriver
Det ville være fantastisk at komme på det kursus 🙂
Josefine Borch Larsen skriver
Det lyder mega fedt Anne 😉 det ville jeg gerne vinde!
Juliane skriver
Hej Anne
En stor forårsfornemmende hilsen skal lyde til dig og dine nærmeste, som du selvfølgelig skal bruge al din tid på lige nu! Håber du nyder at være mor. Og så håber jeg selvfølgeligt, at jeg vinder. Det ville være en drøm 🙂
Line w skriver
Ih hvor lyder det dejligt!!
Aleksandra Galewska skriver
Det lyder så lækkert. Både inspiration til kærestens fødselsdag weekenden efter og en god gave til ham.
Dea skriver
ville være fantastisk at vinde en kursus plads 🙂
Sunie Schmidt skriver
det vil være ren lykke at lære af dessertmesteren
Ragna skriver
Tillykke med din dejlige Kaj 🙂
Jeg har allerede læst om kurset og vil så gerne være med, men har desværre som student ikke penge til det, så det her er en super god chance alligevel at kunne deltage 🙂
Ditte Kristensen skriver
Hej Anne! Det kunne være SÅ spændende og sjovt 🙂
Anita skriver
Hej søde Anne
Vælg mig 😉
Maya Hammarkvist skriver
Taaak for sådan en skøn blog, med mange lækre opskrifter!
VIlle bestemt ikke have noget imod, at komme på sådan et chokoladekursus 😀
Mette Enevold skriver
Det ville være den bedste fødselsdagsgave til min mand! Han kaster sig jævnligt ud i marcerons og chokolade ville være et nyt hit!
Justine skriver
Jeg er en sydafrikanske arkitekt, med en chokolade vildt kæreste, og vi har lige renoverede vores køkken, så skal jeg lære noget ol at lave chokolade!
Mvh,
Justine
Birgitte Sewohl skriver
Hej Anne. Tillykke med lille kaj, godt at høre du prioriterer ham over os, men vi savner dine indlæg på FB, så jeg håber du snart bliver aktiv igen. I min fremstilling af chokolade bruger jeg altid valrhona og har ca. 10 kg i mit vinkøleskab der kun venter på at blive brugt efter et kursus hos Strangas som jeg rigtig gerne vil vinde
Marie Jørgensen skriver
Åh ja tak, det vil jeg enormt gerne med til – det ville være fantastisk 🙂
Julie skriver
Jeg elsker chokolade. Og jeg ville elske at få en plads på det kursus!:) jeg er også vild med din blok, kan ikke få nok af chokolade!:)
Line Nielsen skriver
Åh det lyder som den perfekte måde at hoppende af vinterhiet på og forbedrede den skønne påske og foråret. ;o)
Chocolatmakesmesmile skriver
Hej Anne. Tillykke med lille Kaj. Han er alt for kær.
Line Nielsen skriver
Åh det lyder for skønt til at være sandt. Vil jeg super gerne deltage i.
Anja skriver
Jeg håber, du nyder din barsel med baby Kaj 🙂
Jeg ville elske en plads i selskab med Hr. Strangas!
Charlotte Andersen skriver
Hej Anne. Min kæreste Klaus Egvad begav sig ved juletid ud i at lave fyldte chokolader. Han slæbte 10 kg. mørk chokolade hjem og købte sig fattig i forme hos HWL. Han havde glædet sig til dagen i 2 mdr. fordi al udstyret var klar incl. chokoladesmelter. I 10 timer stod ham og bror’en i bror’ens hybel til lejlighed og temperede chokolade. Der var chokolade overalt incl. gulve, borde og stole. De fik lavet fyldte chokolader til hele julen men jeg KU virkelig UNDE ham et godt Valrhona kursus med kvalitetschokolade for at lære de helt rigtige teknikker. Jeg er sikker på han ville være den helt rigtige kursist.
Simone Ny Jensen skriver
Det ville jeg eeeeelske at vinde 😀
Tina B skriver
Uha det ville da være en fantastisk ting at bruge sin dag på. Valrohna er simpelhen den bedste chokolade, mums
Jenny skriver
Jeg vil ikke begynde, at regne på sandsynligheden for at jeg vinder, men bare sige at hvis jeg ikke deltager, så vinder jeg slet ikke.