Jeg tror, dette er fjerde eller femte indlæg på bloggen, hvori de franske financiers spiller en rolle. Og her atter hovedrollen! Det passer mig meget godt – og sikkert også de små kager!
Financier’ne fungerede fint i går aftes som sød afslutning på en skøn tapas-inspireret grillmiddag under åben himmel; en let dessert sammen med danske sommerbær – heriblandt skønne røde ribs fra Din Baghave – serveret med en god kaffe lavet på bønner fra The Coffee Collective.
Jeg fulgte min normale opskrift men undlod at riste mandlerne, da jeg brugte noget af mit spanske mandelmel. Desuden droppede jeg også honningen og tilføjede i stedet en anelse mere sukker. Men det hele var lidt på slump, da jeg arbejdede i et køkken uden en køkkenvægt.
Dette var endnu en lille opfordring til at kaste jer ud i at lave disse små franske himmerigsmundfulde! 🙂
Newyorkerbyheart skriver
Hmm, jeg må prøve at lave dem, de ser lækre ud 🙂
Nu har jeg prøvet at bage madeleine og cannelés, nu må det være tid til disse……
Mange hilsner
Birthe
Anne au Chocolat skriver
Kære Birthe,
Jeg glæder mig til at høre hvad du synes!
Alt godt,
Anne
Ps. Jeg ELSKER cannelés 🙂
Newyorkerbyheart skriver
Ja, Cannelés er noget af det bedste der findes – jeg må vist snart igang med at lave nogle igen, nu jeg tænker på dem 😉
Jeg sætter dig på min blogroll, håber at det er ok?
Mange hilsner
Birthe
Marie Melchior skriver
Glæder mig til at bage disse superb kager 😉 Er vild med “petit” efter middag….
KH
Marie
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie,
Ja, du kan godt glæde dig 😉
Alt godt,
Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Birthe,
Jeg vil også snart lave cannelés – jeg har formene derhjemme, er bare aldrig gået i gang 🙂
Kh Anne