Fastelavnsbollesæsonen er godt i gang, og jeg guffede tre i sidste uge. Det har dog langt fra stillet appetitten, og jeg må selv i gang med at bage fastelavnsboller igen. For to år siden bagte jeg disse klassiske med creme og remonce. Sidste år blev det til disse med kirsebær, nougat og pistacieremonce. Begge opskrifter er SÅ lækre, men jeg har lyst til at prøve noget nyt. Har I nogle forslag til, hvad jeg skal fylde fastelavnsbollerne med i år?
Nina skriver
Jeg fik mit livs fastelavnsbolle igår og den var med noget jeg vil betegne som chokoladeflødeskum? I en almindelig gærbolle og med lidt solbærmarmelade. Altså hvis man kunne finde ud af at lave sådan en selv, så behøver jeg ikke mere.
Sab skriver
Hej Anne.
Hvad med karamelliseret æblestykker?
En æblekompot, du har karamelliseret i forvejen (små stykker af æble og muscovadosukker og smør i panden.
I glasuren kan du evt. lege med kanel og et drys mandler.
Det går godt sammen med æblerne.
Mvh Sabrina
Anne au Chocolat skriver
Kære Nina,
Hvor lyder det bare lækkert! Hvor fik du denne henne? 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Sabrina
Hvor lyder det bare godt <3
Nina skriver
MIB i Århus:)
Anne au Chocolat skriver
Åh jeg må prøve!!!