Så blev det lillejuleaftensdag, og I får lige den sidste søde juleinspiration fra mig i denne omgang. Der er sikkert nogle af jer derude, der skal i aften skal producere konfekt til alle juledagene.
Disse super simple og fantastisk lækre marcipanhjerter er krydret med lakrids & citron, overtrukket med hvid chokolade og har fået et drys hindbærstøv og lidt ekstra lakrids på toppen samt lidt hvide chokoladeperler fra Valrhona. Sidstnævnte kan sagtens undlades.
Ha’ en smadderhyggelig dag! Jeg skal til at koge risengrød til ris à l’amanden <3
Marcipanhjerter med citron og lakrids og hindbær
25 hjerter
150 g marcipan
Fintrevet skal af 1/2 citron
1/2 tsk grov lakridspulver (Jeg har brugt den fra Johan Bülow)
250 g hvid chokolade
Hindbærstøv (Jeg har brugt det fra Mill&Mortar)
Lidt ekstra lakridspulver
Hvide chokoladeperler (valgtfrit)
Ælt marcipan godt sammen med citronskal og lakrids og rul ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på 3-4 mm. Udstik hjerter. Smelt og temperer den hvide chokolade. Dyp hjerterne i den hvide chokolade og placer dem på et stykke bagepapir. Drys med hindbærstøv, lidt ekstra lakrids samt hvide chokoladeperler, og lad chokoladen sætte sig.
Skriv et svar