Simple men suverænt lækre påskeæg, som vinder på den gode smag, dejlige chokoladeknæk og smeltende-på-tungen skønne ganache. Glimmer på og nyd dem!
God påske ♥
Påskeæg
12 stk
Mælkechokoladeganache
200 g god mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
10 g glukosesirup
125 ml piskefløde
Overtræk:
200 g smeltet og tempereret mørk chokolade, jeg brugte Itakuja 55% fra Valrhona med lækre passionsfrugt-noter, men brug en hvilken som helst god mørk chokolade.
Pink støv og gulv støv fra Mill&Mortar
Mælkechokoladeganache:
Hak chokoladen ultrafint, og kom den i en skål. Varm glukosesirup og fløden op til kogepunktet i en gryde, og hæld det over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør da godt rundt i cirkelbevægelser fra midten til det samler sig fint. Stavblend ganachen og lad den sætte sig på køl, indtil den kan trilles til påskeæg uden at smelte i hænderne. Gerne natten over.
Tril påskeæg og stil dem tilbage på køl, mens chokoladen smeltes og temperes. Overtræk påskeæggene med chokoladen og lad den størkne helt, inden den pensles med guldstøv og pink støv. Opbevar på køl indtil servering.
Skriv et svar