E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Cookie cake with milk chocolate topping and cherries

28. June 2016 af Anne au Chocolat Leave a Comment

Processed with VSCOcam with f2 preset

I made this cookie cake after finding some cookie dough in the fridge. It was spoiled with a milk chocolate topping and cherries and mint. A new cookie wonder, if you ask me! Crispy and extremely chocolatey. My dear friend Maja introduced to the idea of cookie cakes – and oh boy, what a nice concept!

Cookie cake with milk chocolate topping and cherries
4 servings

150 g cookie dough
60 g milk chocolate, preferably Jivara 40% from Valrhona
10 g butter

Cherries and fresh mint.

Use your finger tips to gently press out the dough to a large cookie or into a tart pan (20 cm) with a removable bottom. Bake in the oven at 175 degrees Celsius for about 10 minutes until beautifully golden. Cool down.
Melt the chocolate in a bowl in the microwave oven on low heat with short intervals. Feel free to make use of a Bain-Marie instead. Add the butter and stir until melted together with the chocolate. Spread on the cookie and decorate with cherries and mint.

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Filed Under: Cakes Tagged With: cookie, cookie kage, jivara, kirsebær, mælkechokolade, valrhona

Previous Post: « Frangipane tart with apricots and redcurrants
Next Post: Almond cake with salted caramel ganache and strawberries »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap