Denne søde, sprøde og super simple servering af vaniljeis, smeltet Dulcey, ristede kokosflager og hindbær fortjener et STORT billede!
Formentlig min nye favorit forening af is og chokolade. Hvad er jeres foretrukne topping til is? Byd gerne på nye idéer i kommentarfeltet 🙂
Ha’ en dejlig Påskedag. I øvrigt et stort tak til alle, som deltog i konkurrence om Wilfa vaffeljernet. Vinderen ved lodtrækning blev Nina, som glæder sig til at servere vafler til sine to sønner. Hun har fået besked og blev meget glad!
Fru Kofoeds Køkken skriver
Åh, altså “skildpaddesuppe” (Toms skildpadder smeltet med fløde) overgår næsten alt i min verden, selvom det ikke er tit, jeg under mig selv det 🙂 Lakridssirup er også fantastisk!
God påske – og hvor ser det lækkert ud 🙂
Louise
Line skriver
Kjaere Anne!
Mmmmm, jeg elsker is!! 🙂 Noen av det beste jeg vet er for eksempel aa helle en kopp iskald espresso over vaniljeis, det syns jeg er fantastisk! Og saa liker jeg ogsaa godt aa ha litt cola i min vaniljeis, det pleide vi aa ha hos min mormor og det syns alle vi barnebarn var saa godt. I Norge for noen aar siden spiste jeg en floede-vaniljeis med chilli, chocolate swirls, og kirsebaer, det var helt utrolig lekkert! 🙂 Hvis jeg skal kjoepe ferdig-is fra frysedisken i Norge pleier jeg aa velge Kaffe-is, eller is som smaker av mint 🙂 Den beste isen jeg noen gang har smakt spiste jeg i Roma i Italia, det var en kokos-is, som jeg spiste sammen med et glass chardonnay som smakte av ananas 🙂 Haaper du hadde en fantastisk paaske!! 🙂 KNUS!
Lars Napoles skriver
Lækker dessert du præsenterer og spændende kombination 🙂
Louise BL skriver
Hvad er forskellen i smagen/konsistensen på en semi-freddo og en ‘almindelig’ is? Er semi-freddoen blødere eller hvordan? 🙂
Vanilieis, kokos, Dulcey og hindbær lyder som en kombination for mig :O Det ser fantastisk ud!
Nina HC skriver
Kan bekræfte, at Nina blev meget glad – og supplere med, at hendes drenge blev ellevilde 🙂 Så jeg takker endnu engang og glæder mig!
Anne au Chocolat skriver
Kære Fru Kofoed
Det lyder også ret så lækkert 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kæreste Line
Wauw mange lækre is-idéer – det lyder dejligt alt sammen 🙂
Kram en masse til dig i Colgata <3
Anne au Chocolat skriver
Kære Lars,
Mange tak 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Louise
En semi-freddo er normalt lavet på fløde, hvor mange iscremer i dag er lavet på en blanding af mælk og fløde. Semifreddo serveres halvfrossen (deraf navnet) 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Nina
Det er så godt at høre 🙂
Kh ANne
Dorte vardinghus skriver
Prøv at blande svedjerug i, det gør jeg ofte i pandekager, giver en lækker nøddeagtig og lidt cruncy smag. Køber det økologisk hos Falslevgaard mølle.
Anne au Chocolat skriver
Kære Dorte
Mener du i isen? 🙂
Kh Anne
Kalle skriver
Hvor ser det dog lækkert ud! Kokos må også være en af favoritterne her – og i kombination med friske bær, er man garanteret en topping, som det næsten kan svært for isen at leve op til! 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Kalle
Det er nemlig en himmelsk servering 🙂
Kh Anne