I tirsdags var jeg til en spændende workshop i den dygtige fotograf Line Falks fine studie på Nørrebro. Workshoppen handlede om madfotografi og var arrangeret af den søde og yderst engagerede blogger Linn aka. Frk. Kræsen (I kan se billeder fra workshoppen og læse meget mere om den, hvis I klikker på linket til Linn), kokken og kogebogsforfatter Marie Schmidt samt Line Falk selv. Workshoppen tog udgangspunkt i, at Marie stylede en figensalat, som Line tog billeder af. Vi så det hele in action – på tallerkenen og på den hvide væg, hvor billederne blev projekteret direkte fra Lines kamera via hendes computer. Det var sjovt endnu en gang at få mulighed for at komme bag i kulissen på sådan en madsag. Derudover fortalte Line mere generelt om madfotografering, og hvad der gør madbilleder interessante og appetitlige at kigge på.
Jeg bagte mine himmelske brownies med hvid chokolade dagen efter workshoppen og kunne ikke lade være med at skrue en tand mere op for stylingen. Det var ret sjovt at tænke i de baner faktisk!
Kan I lide billederne? 🙂
Ida skriver
Det lyder som en rigtig spændende workshop! Det kan være overraskende svært at få maden til at tage sig indbydende ud på billeder. Og ja, jeg kan bestemt godt lide billederne. Men sommetider kan madbilleder også blive for stylede, af og til vil jeg gerne bare se retterne i deres “naturlige omgivelser” – på et middagsbord.
Piskeriset skriver
Jeg kan ALTID lide dine billeder 😉
Mmm… chokolade….
Emma skriver
Wow den brownie ser lækker ud! Ville ikke have noget i mod at spise den lige nu som morgenmad faktisk! 😉
Jette Lebahn skriver
det nederste er et fantastisk og indbydende billede – man får lyst til at sætte tænderne i den kage 🙂 det øverste forsvinder lidt i dug, papir m.m. (måske lidt mere zoom på kagen). Lyder ellers som en spændene dag ☺
vh Jette
Linn skriver
Jeg kan bestemt lide billederne! Det er sjovt – for jeg lavede jo fuldstændigt det samme selv – gik hjem og tænkte over hvordan kan jeg forbedre mine billeder i følge det Line sagte. Det var meget sjovt at tage billeder på den måde – men hold op det tog tid synes jeg. Det må altså blive en gang imellem, og ikke hver gang. Jeg synes nu altid at du har flotte billeder Anne, men dejligt at høre at du kunne lide workshoppen 🙂
knus!
Ann-Christine skriver
Du tager altid fine billeder, Anne 🙂
Det lyder som et spændende arrangement og jeg ville da gerne have vært med hvis jeg lige var i Kbh den dag, der er lidt langt nu. Måske en anden god gang
Kh Ann-Christine
Lone skriver
Nøj, hvor ser de lækre ud! Mmm…
Anne au Chocolat skriver
Kære Ida
Tusind tak for din søde kommentar og fordi du deler dine tanker omkring lækre og autentiske madbilleder med mig 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Piske
Tusind tak og ditto 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Emma
Ja brownies er lækre døgnet rundt 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Jette
Tusind tak for din kommentar. Jeg er glad for at du har taget dig tid til at reflektere over billederne og ikke mindst, at du skriver dine tanker til mig 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Linn
Jeg glæder mig til at se dig snart igen. Det bliver hyggeligt 🙂
Og ih, hvor jeg altid elsker ALLE dine fine billeder!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Ann-Christine
Jeg kan kun sige “i lige måde” 🙂
Det er så spændende at følge med i dit jyske liv, selvom jeg gerne ville have, at du boede her i Kbh stadigvæk hehe!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Lone
Tusind tak 🙂
Kh Anne
Zoë skriver
Så skal der syndes. Det ser meget lækkert ud.
Nanna Planck Drost-Nissen skriver
Kæreste Anne!!! Stylingen er fantatisk og det kan aldrig blive for meget…..så længe det grundlæggende er autentisk……klæder skaber ikke en smuk kvinde….og dine kager gør sig i smukke omgivelser….weeeee.!!!!!!
Frederikke skriver
Hej Anne,
Bagte disse fabelagtige brownies til nogle gæster, der skulle have aftenkaffe i går – de var vildt begejstrede, og jeg må også indrømme, at denne kage er en af de bedste, jeg har bagt!
Tak for god opskrift og fantastiske billeder – jeg “stylede” kagerne ved at skære dem ud i romber, og det er faktisk ret interessant, hvordan “stylingen” har betydning for smagen 😉
Anne au Chocolat skriver
Kære Frederikke
Jubii, hvor lyder det godt! 🙂 Det glæder mig at høre, at mine brownies hittede hos dig og dine gæster!
Tog du billede af dem?
Kh Anne
Tulle skriver
Hej,så du skrev i opskriften-
Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens
Hvor meget skal det piskes.
Synes mange opskr.skal æg bare vændes i,og så melet bagefter til brownies.
Tænkte på hvad du mener?
Anne au Chocolat skriver
Kære Tulle
Det kan også være lidt kringlet med sådanne opskrifter! De skal piskes i et par minutter, til dejen er homogen og sukkeret føles opløst.
Håber det giver mening. God weekend.
Kh Anne
Hannah skriver
Hej Anne.
Jeg er helt vild med din blog, og de lækre, appetitvækkende billeder!
Jeg har læst en masse af dine skønne opskrifter, og jeg har lagt mærke til, at du bruger denne Valrhona chokolade, som lyder rigtig god. Hvor køber du den henne? Vil nemlig gerne prøve dine opskrifter, men synes ligesom man skal bruge “the real thing” for at gøre det komplet, eller hvad man skal sige.
Kh Hannah
Anne au Chocolat skriver
Kære Hannah
Tak for din søde hilsen! Hvor i landet bor du?
Kh Anne
Hannah skriver
Kære Anne
Jeg bor på Amager, lige udenfor København.
Kh Hannah