Efterårsferien er netop skudt i gang for manges vedkommende, og i skrivende aftenstund siler regnen ned, hvilket leder tankerne hen på alt det hyggelige, man kan lave indendøre i sådan et vejr. Og bages skal der naturligvis. Hvad med en lækker æbletærte? Denne består af smørsprød mørdej og en fabelagtig creme lavet af to komponenter: crème frangipane (mandelcreme) og crème pâtissière (kagecreme) med den skønneste aromatiske saftighed og de fineste vaniljeprikker. Og så æblebåde en masse på toppen forkælet med et drys sukker og kanel. Find opskriften her.
I kan også lave denne chokoladeballadekage med kanelkrydet mælkechokoladeflødeskum og ingefær-pocherede pæretern, som emmer langt væk af efterårshygge! Find opskriften her.
Og sidst men ikke mindst synes jeg klart, at I skal bages disse luftige koldhævede boller til efterårsferiens morgenbord(e) og få den bedste start på dagen. Find opskriften her.
Hav en dejlig weekend!
Skriv et svar