Dulcey. Den blonde chokolade fra Valrhona som smelter på tungen og smager af karamel og smørbagte letsaltede kiks. Her fint forenet med en pund-til-pund-dej i reduceret form, usaltede pistacier og en rabarberstængel. En lille sommerlig kage perfekt til kaffen efter en skøn middag eller bare som en hapser, når som helst.
Jeg kom hjem fra en uge i Brasiliens kakaoland i går, som har været eventyrlig uden sidestykke. Det bliver en sand fornøjelse at fortælle jer meget mere om turen til AMMA Chocolates plantage og chokoladefabrik her på bloggen, når jeg lige har fordøjet oplevelserne i et par dage! Chokoladebloggen fyldte i øvrigt 4 år i går. Tiden flyver afsted, når man har det sjovt 🙂
12 små Dulcey kager
70 g smør, blødt
70 g sukker
1 æg
70 g mel
20 g usaltede pistacier, hakket
40 g Dulcey blond chokolade, hakket
1 stængel (vin)rabarber, skåret i skiver à 2-3 mm
Pisk smør og sukker lyst og luftigt i en skål. Tilsæt først ægget og derefter mel. Vend tilsidst pistacier, den blonde chokolade og rabarberne i dejen. Hæld dejen i små forme smurt med smør eller som her små silikone forme. Bag dem i ca. 10 minutter ved 190 grader varmluft og vend dem ud, når de er bagt.
HAPS!
LMH skriver
Tillykke med bloggen!
Dorte Daugaard skriver
Mand, hvor ser de gode ud! Jeg ville fluks prøve dem, hvis ikke det var for, at min ovn har været i stykker i flere måneder nu (og vi har ikke råd til en ny pt) 🙁
Jeg siger dig, det er svært at undvære en ovn – og at få tilfredsstillet sine bage-cravings 🙂
Jeg glæder mig til at læse mere om turen.
Og mange gange tillykke med bloggen!! Jeg er så glad for at følge dem – selvom du piner mig rigeligt ind i mellem med billederne af alle de lækkerier 🙂
TAK for den og for dit arbejde med den!
Laura skriver
Hvor ser de bare ultra lækre ud, Anne! Mums jeg kunne godt spise sådan er par stykker lige nu 🙂
Kejm skriver
awesome muffins!
Sonja {Dagmars Kitchen} skriver
ÅH!!! De ser helt vidunderligt goda ut. Precis min smak och jag vill provbaka direkt!
Anne au Chocolat skriver
Tak søde brormand 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Dorte
Tusind tak for en super sød hilsen. Jeg bliver så glad, hver gang jeg læser sådanne kommentarer 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Laura
Det kan jeg også godt 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Dear Kejm
Thanks 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Sonja
De smagte også vildt godt 🙂
Kh Anne
Kalorie Kaos skriver
De her kager kan simpelthen ikke beskrives med ord! Mums hvor var de lækre 🙂
Hilsen Kalorie Kaos.
http://kaloriekaos.blogspot.dk/ – tjek den hvis du har tid og lyst 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Kalorie Kaos
Det glæder mig at høre! 🙂
Kh Anne
Maria Nielsen skriver
Kære Anne
Tak for skønne opskrifter. Vil blot lige høre, om du vil anbefale at bage kagerne samme dag, som de skal serveres – eller om de er lige så lækre dagen efter?
Mange hilsner
Maria
Anne au Chocolat skriver
Kære Maria
Tak for en sød kommentar. Du kan godt bage disse dagen før. Ellers put dem i fryseren. De tager ikke mange øjeblikke at tø op 🙂
Kh Anne
Tanja Maria skriver
Uhh Anne, jeg har netop bagt de små søde kager! Er ret spændt!
Og det bliver også mit første møde med Dulcey chokoladen – kan slet ikke vente på at kagerne køler af!
4 år – det er helt vildt! Glæder mig til at følge med i endnu et år! Dine indlæg og opskrifter er simpelthen skønne!
Kh,
Tanja
Anne au Chocolat skriver
Kære Tanja
Hvordan blev de så? 🙂
Mange tak for alle dine søde ord og hilsner.
Kram Anne