Mine bananpandekager, som jeg laver på fuldkornsrismel for tiden, fik en make-over forleden, da jeg forærede dem skiver af æble, lige efter de kom på panden. Pandekagerne blev vendt, og æbleskiverne blev fint gyldne i smørret. Jeg dryssede pandekagerne med revet mælkechokolade, ristede kokosflager, lidt aromatisk mynte og en skefuld sød og fløjlsblød saltkaramel.
Den slags morgenmad kunne jeg snildt indtage hver morgen, hvis det ikke var fordi, at jeg trives bedst med variation. Ok det var vist lidt af en selvmodsigelse 🙂 Hvad spiser I til morgenmad for tiden? Her til morgen har jeg spist skyr med banan, ristede kokosflager, pekannødder, kakaonibs og acaípulver. Plus et stykke chokolade on the side!
Tanja Maria skriver
Uhh, det ser lækkert ud!
Jeg kan heller ikke spise det samme hele tiden.
Har dog lige en periode hvor æg topper hitlisten – heldigvis er der mange muligheder hvad angår tilbehør. Min omelet blev pimpet op med manchego ost og avocado – haps det var lækkert!
Hvadskalvibage/Mette skriver
Har faktisk lovet mig selv at der skulle stå på pandekager til morgenmad på søndag, men har ikke lige kunne finde en opskrift som jeg syntes både var lækker (og lidt sund). Men det er da klart din bananopskrift som skal testes 🙂
For i weekenderne skal der lidt mere lækkert end havregryn på bordet
stinna liholm skriver
Jeg er meget periode menneske! For tiden (i kulden) spiser jeg gerne grød, men varierer den ret meget. Den er lavet på min egen grødblanding (af rug-,havre-spelt-,trekorns-gryn og rug kerner) nogle gange tilsætter jeg lidt revne grøntsager (en gulerod eller rødbede). På toppen kommer der gerne frsik frugt i form af banan og blåbær eller æbler og så et ordentligt drys kanel. Nogle gange tilsætter jeg en tsk. kakao i grøden og topper med bla. kokos.
Line skriver
Kjaere Sjokoladeanne!
Mmmm, den morgenmad skulle jeg gjerne spist! 🙂 Jeg maa komme til Koebenhavn en dag aa besoeke deg 🙂 Hihihi! Jeg er saa trett av aa lage mad for tiden, jeg trenger en pause 🙂 Sender deg mange soede tanker fra Chennai! Stor knus!
Emma Jo skriver
Hold da op det ser lækkert ud! Det skal helt sikkert prøves :))
Super hyggelig og gennemført blog du har!
Emma
http://www.thecasualcliche.blogspot.dk
Marie skriver
Har fuldkornsrismel og fuldkornsmel samme egenskaber? 🙂 Jeg har nemlig fundet en opskrift hvor der bruges fuldkornsrismel, fordi indehaveren af opskriften er glutenallergiker. Nu når jeg ikke er allergisk og mit mel-repetoire ikke dækker over rismel, tænker du så at jeg bare kan bruge fuldkorns hvedemel?
Fru Kofoeds Køkken skriver
Nøj, hvor ser de smukke og fantastiske ud! Min yndlingsmorgenmad for tiden er spejlægstoast – to spejlæg klappet sammen om skinke, ost og sennep. Og så med en morgenmadssalat af tomater, squash og peberfrugt on the side. Superlækkert, og det holder mig mæt til langt ud på eftermiddagen 🙂
Birgit skriver
Hej Har lige stiftet bekendtskab med din flotte blog – det bliver ikke eneste gang…
Vanilieprikket citronsuppe frister meget, men kan ikke finde opskriften – håber den kommer frem – tak
Sysleren skriver
Øj, hvor ser den karamel bare yummi ud!
Jeg varierer min morgenmad fra dag til dag, men her på det seneste har dagens første måltid påfaldende mange gange stået på havregrød med æblesmør på toppen. Mmm
Anne au Chocolat skriver
Kære Tanja Maria
Det lyder virkelig som en lækker omelet! Jeg har også lige spist avocado til morgenmad 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Mette,
Det er nemlig godt med lidt ekstra morgenmadsforkælelse i weekenden 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Stinna,
Det lyder virkelig som en himmelsk grød! Jeg gad godt smage den 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Line
Kom til København og spis morgenmad hos mig 🙂
Kram fra Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Emma
Tusind tak hvor er du sød! Ha’ en dejlig søndag.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie,
Du kan sagtens bruge alm. hvedemel i opskriften! 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Fru Kofoed
Det lyder virkelig lækkert og som noget, jeg skal prøve 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Birgit,
Tak for din hilsen. Jeg lover at komme med opskriften inden længe.
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Sysleren
Har du en god opskrift på æblesmør? 🙂
Kh Anne
Mia Oxholm skriver
Jeg elsker varieret morgenmad og den her opskrift lyder bestemt meget lækker 🙂
Rune skriver
I laaang tid har den stået på havregrød stort set hver dag herhjemme. Det er sønnike på halvandets favorit, og han kan spise mere end både hans mor og jeg kan! Den er tit med banan eller æble, vanillepulver/kanel, kokosmel og selvfølgelig smør! Vi har talt om, om vi ikke snart skulle variere den daglige grød lidt mere, så i dag var den med hindbær.
Mvh
Rune
Anne au Chocolat skriver
Kære Rune
Det lyder også lækkert med grød 🙂
Kh Anne