Søndag.
Man burde altid lave lækre pandekager til morgenmad om søndagen.
Okay, måske burde_man_ikke, men der stilles i hvert fald en tallerkenfuld lykke på bordet med sådan en pandekagestak. Det er mine små buttede og sødmefulde bananpandekager med boghvedemel, I ser på billederne. I selskab med skyr, tørrede morbær og en skefuld af mit chokolade-peanutbutter-smørepålæg, som smelter så skønt, når det kommer i selskab med de lune pandekager. Og med en varm kop morgenhygge – bedre kendt som kaffe – i baggrunden. Så bliver morgenstunden ikke bedre. Hvad spiser I til morgenmad i weekenden? 🙂
AJ skriver
Hvor ser det dog bare hyggeligt og lækkert ud 🙂
Marie skriver
Hvor ser det bare hyggeligt ud – og alt morgenmad smager jo bare bedre på en musselmalet tallerken 🙂 Hvor er den fine thekop fra?
Laura E skriver
Sjovt – jeg har netop spist en god stak buttede bananpandekager (dog med rugmel i stedet for boghvede) med et svirp ahornsirup 🙂 Sammen med lun grøntsagspaté, avokado med citron og salt og en god kop the er dét den perfekte weekendmorgenmad for mig 🙂
Anna M skriver
Jeg elsker pandekager – og hvor er det dog nogle fine nogle af slagsen, du har kreeret.
I dag (og alle andre vintermorgener) stod den på grov havregrød med kanel og peanutbutter + lidt pære og hakkede mandler på toppen. Nam nam.
God søndag til dig! 😉
Maria skriver
uhm, mums de ser gode ud.
Jeg har en konkurrence kørende på bloggen hvis du har lyst til at deltage:
http://www.hairbymariasilje.dk/2013/02/vind-1-ars-forbrug-af-oral-b-tandpasta.html
Anne au Chocolat skriver
Kære AJ
Det var både lækkert og hyggeligt ja 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie
Tusind tak 🙂
Tekoppen er fra et gammel stel, jeg engang købte i en antikbutik!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Laura E
Mmmm det lyder også som en himmelsk start på en dejlig søndag!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Anna M
Uhm, jeg elsker også at putte kanel og peanutbutter på min vintergrød!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Maria
Tak de var lækre 🙂
Kh Anne
Elisabeth skriver
Det ser lækkert ud! Vi spiste også pandekager idag, efter opskrift fra australske Bill Granger. Vi forelsket os totalt i hans ricotta hotcakes da vi boede i Sydney, og idag prøvede vi opskriften for første gang efter at have fundet den her: http://www.lifestylefood.com.au/recipes/44/ricotta-hot-cakes-with-honeycomb-butter
De er meget luftige og vi spiste dem med banan, ahornsirup og smør!
Anne au Chocolat skriver
Kære Elisabeth
Jeg har også flere bøger af Bill Granger – og faktisk også opskriften på hans ricotta pandekager.
TAK fordi du mindede mig om dem 🙂
Kh Anne
Mette skriver
De ser bare så lækre ud, har endnu ikke givet mig i kast med at teste nogle af de lækre bananpandekager, som jeg har læst på forskellige blogs. Men noget siger mig, at det meget snart skal gøres.
Anne au Chocolat skriver
Kære Mette
Det synes jeg bestemt, at du skal gøre.
Det er så nemt og åh så lækkert 🙂
Kh Anne
Julie / It´s My Passions skriver
Nøj hvor ser det bare lækkert ud og det ville da være dejligt med lune frisklavede pandekager hver søndag 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Julie
Jeg er helt enig 🙂
kh Anne